Рецепт Мариноване м'ясо фото

Мариноване м'ясо
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На сніданок
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Щоб приготувати дійсно смачне м'ясо, необхідно його спочатку замаринувати. Маринад робить м'ясо м'якше і соковитіше, покращує смак і аромат. Розповім, як приготувати мариноване м'ясо.

Опис приготування:

Як кислоти можна використовувати лимонний сік, оцет, червоне або біле вино. З масел найкраще підходить оливкова олія і, звичайно, трави і спеції. Якщо ви любите гострий смак м'яса, можна додати в маринад гострий перець або соус"Табаско" , а якщо це баранина, то не завадить ложка гірчиці.

  • Червоне м'ясо - 1 кілограм (яловичина, баранина)
  • Масло оливкове - 50 грам
  • Оцет винний червоний - 50 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний горошком - 1 Чайна ложка
  • Розмарин свіжий - 1 штука
  • Лавровий лист - 3-4 штук
  • Часник - 2 часточки
1
Часточки очищеного часнику роздушіть лезом ножа.
2
Змішайте всі інгредієнти маринаду в пластиковому контейнері.
3
М'ясо промийте під холодною проточною водою.
4
Покладіть м'ясо так, щоб воно повністю було покрито маринадом.
5
Накрийте контейнер кришкою і поставте в холодильник на час, необхідне для маринування.
6
Наприклад, червоне м'ясо необхідно маринувати від 4 до 6 годин; баранина повинна пролежати в маринаді 6 годин; стейкам, які будуть готуватися на сковороді або на грилі, досить маринуватися протягом 2-х годин.

Схожі рецепти