Мариноване м'ясо в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Мариноване і запечене в духовці м'ясо виходить дуже ніжним. Його можна подати як в будні, так і на святковий стіл. Дивимося рецепт.
Головне тут - процес маринування. А запікати будемо в рукаві в духовці. Дивимося рецепт.
- Свинина - 1 кілограм
- Соєвий соус - 0, 5 склянки
- Устричний соус - 2 Ст. Ложки
- Італійські трави - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 0, 5 склянки
Для приготування обробіть м'ясо. Вимити його і обсушити. Наколоти гострим ножем.
У мисці змішайте рослинне масло, спеції, додайте соєвий соус, устричний соус.
Нашпигуйте м'ясо часником та морквою. Промариноване м'ясо укладіть в рукав для запікання.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Запікайте м'ясо в духовці близько 2 годин.
Готове м'ясо вийняти з духовки. Подати до столу з будь-яким гарніром. Смачного!