Мариноване м'ясо в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Секрет цієї страви полягає в попередньому маринуванні м'яса. Це надає йому незвичайний смак і аромат. Обов'язково спробуйте!
Мариноване м'ясо - це дуже смачно і ситно. Добре відбиті шматочки м'яса посоліть, поперчіть, накрийте харчовою плівкою і залиште в холодильнику на 1 годину маринуватися, потім складіть в чашу мультиварки. Посипте зверху тертим сиром і включіть режим гасіння на 30 хвилин. По закінченню часу блюдо буде готове до подачі на стіл. Смачного!
- Свинина - 700 грам
- Сир - 200 грам
- Сіль, спеції - За смаком
М'ясо порізати і добре відбийте.
Додати сіль, поперчіть, накрийте харчовою плівкою і залиште в холодильнику на 1 годину маринуватися.
Мариноване м'ясо складіть в чашу мультиварки.
Посипте зверху тертим сиром і включіть режим гасіння на 30 хвилин. По закінченню часу блюдо буде готове до подачі на стіл.