Рецепт М'ясо мариноване, запечене у фользі фото

М'ясо мариноване, запечене у фользі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Страви у фользі
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Вибір м'яса - це відповідальне заняття. Від його якості залежить смак страви. Але все може піти в гіршу сторону, якщо підготувати м'ясо неправильно. Потрібно мати на увазі перевірені рецепти, як цей.

Опис приготування:

Вони, хто любить пряне м'ясо, точно оцінить дане гаряче блюдо. Піджареної корочка з м'якою серцевиною на кістки - ідеальний варіант для вечері на компанію з 5-6 людина. Я описала для вас, як приготувати м'ясо мариноване, запечене у фользі. Мій вибір припав на яловичі ребра.

  • Яловичі ребра - 1100 грам
  • Лук гранульований - 1 Ст. Ложка
  • Часник гранульований - 1 Ст. Ложка
  • Цукор коричневий - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Кмин - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чилі - 1 Чайна ложка (сухий)
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Соус барбекю - 2 Ст. Ложки
м'ясо мариноване, запечене у фользі - фото крок 1
У мисці змішайте паприку, кмин, сіль, перець, цукор, цибуля і часник.
м'ясо мариноване, запечене у фользі - фото крок 2
Промиті і обсушені ребра натріть сумішшю з приправ.
м'ясо мариноване, запечене у фользі - фото крок 3
Залиште м'ясо маринуватися в щільно закритому пакеті на 1-2 години в холодильнику.
м'ясо мариноване, запечене у фользі - фото крок 4
Духова шафа розігрійте до 250 градусів. Підготовлену яловичину покладіть на деко з фольгою.
м'ясо мариноване, запечене у фользі - фото крок 5
Загорніть м'ясо у фольгу і відправте його в духовку на 3-4 годину.
м'ясо мариноване, запечене у фользі - фото крок 6
Готові ребра обмажте соусом барбекю. Смачного!

Схожі рецепти