М'ясо мариноване, запечене у фользі
(покроковий рецепт з фото)
Вибір м'яса - це відповідальне заняття. Від його якості залежить смак страви. Але все може піти в гіршу сторону, якщо підготувати м'ясо неправильно. Потрібно мати на увазі перевірені рецепти, як цей.
Вони, хто любить пряне м'ясо, точно оцінить дане гаряче блюдо. Піджареної корочка з м'якою серцевиною на кістки - ідеальний варіант для вечері на компанію з 5-6 людина. Я описала для вас, як приготувати м'ясо мариноване, запечене у фользі. Мій вибір припав на яловичі ребра.
- Яловичі ребра - 1100 грам
- Лук гранульований - 1 Ст. Ложка
- Часник гранульований - 1 Ст. Ложка
- Цукор коричневий - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Кмин - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чилі - 1 Чайна ложка (сухий)
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Соус барбекю - 2 Ст. Ложки
У мисці змішайте паприку, кмин, сіль, перець, цукор, цибуля і часник.
Промиті і обсушені ребра натріть сумішшю з приправ.
Залиште м'ясо маринуватися в щільно закритому пакеті на 1-2 години в холодильнику.
Духова шафа розігрійте до 250 градусів. Підготовлену яловичину покладіть на деко з фольгою.
Загорніть м'ясо у фольгу і відправте його в духовку на 3-4 годину.
Готові ребра обмажте соусом барбекю. Смачного!