Маринована редиска
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную спробувати цікаву закуску з редиски. Маринована редиска виходить хрусткою, ароматної і помірно гострої. Готується елементарно, а виходить дуже смачно! Хіт цієї весни!
Для приготування використовується простий маринад на основі оцту, лаврового листа і чорного перцю. За бажанням можна додати коріандр і насіння гірчиці. А детальніше, як приготувати мариновану редиску, я розповім нижче.
- Редис - 250 грам
- Вода - 500 мілілітрів
- Лавровий лист - 2 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 10 грам
- Перець горошком - 10 штук
- Оцет - 50 мілілітрів
Підготуйте всі інгредієнти.
Наріжте редиску навпіл. Великі редиски можна порізати на четвертинки.
У каструлю з водою додайте перець горошком, лавровий лист, цукор і сіль. Доведіть до кипіння. Потім влийте оцет.
Розкладіть редиску по стерилізованих банках, залийте маринадом і залиште на 5 днів.
Маринована редиска готова, смачного!