Рецепт Маринована редиска фото

Маринована редиска
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Редис
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 5 дн. 1 г. 0 хв.

Пропоную спробувати цікаву закуску з редиски. Маринована редиска виходить хрусткою, ароматної і помірно гострої. Готується елементарно, а виходить дуже смачно! Хіт цієї весни!

Опис приготування:

Для приготування використовується простий маринад на основі оцту, лаврового листа і чорного перцю. За бажанням можна додати коріандр і насіння гірчиці. А детальніше, як приготувати мариновану редиску, я розповім нижче.

  • Редис - 250 грам
  • Вода - 500 мілілітрів
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 10 грам
  • Перець горошком - 10 штук
  • Оцет - 50 мілілітрів
маринована редиска - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
маринована редиска - фото крок 2
Наріжте редиску навпіл. Великі редиски можна порізати на четвертинки.
маринована редиска - фото крок 3
У каструлю з водою додайте перець горошком, лавровий лист, цукор і сіль. Доведіть до кипіння. Потім влийте оцет.
маринована редиска - фото крок 4
Розкладіть редиску по стерилізованих банках, залийте маринадом і залиште на 5 днів.
маринована редиска - фото крок 5
Маринована редиска готова, смачного!

Схожі рецепти