Редиска зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Не знати, як приготувати редиску зі сметаною, просто неправильно - в сезон свіжих овочів це найбільш ходовий салат. Рецепт редиски зі сметаною вам напевно відомий, але про всяк випадок - дам свій.
Порадуйте своїх близьких таким вітамінним салатом! редис, Зелена цибуля, і яйце, - дивіться самі, все дуже просто і бюджетно, але при цьому корисно і поживно. Отже, без зайвих передмов, розповідаю, як приготувати редиску зі сметаною:
1. Для початку ставимо варитися наше яйце і засікаємо час, щоб воно встигло звариться "круто", зазвичай це займає близько 10 хвилин.
2. Поки яйце вариться, підготуємо наше овочі. Редиску і зелену цибулю моєму, і нарізаємо довільно. Головне - розрізані редиску занадто крупно. Найкраще - тонкими кружечками.
3. Як тільки яйце звариться, - охолоджуємо його, чистим, і відокремлюємо білок від жовтка. Білок нарізаємо довільно.
4. Тепер - головний секрет такого рецепта приготування редиски зі сметаною. Варений жовток товчемо в мисці виделкою майже до крихти, додаємо до нього сметану, сіль, перець і будь-які спеції за смаком. Ретельно перемішуємо нашу заправку для салату. Вона повинна вийти апетитного сонячного кольору.
5. Усе, що тепер нам залишилося, - це змішати інгредієнти. Редиска зі сметаною готова!
Виходить дуже смачно. Салат, що називається, "століття"
- Редис - 10 штук
- Куряче яйце - 1 штука
- Крем - 0.5 склянки
- Цибуля зелена - 50 грам
1. Для початку ставимо варитися наше яйце і засікаємо час, щоб воно встигло звариться "круто", зазвичай це займає близько 10 хвилин.
2. Поки яйце вариться, підготуємо наше овочі. Редиску і зелену цибулю моєму, і нарізаємо довільно. Головне - розрізані редиску занадто крупно. Найкраще - тонкими кружечками.
3. Як тільки яйце звариться, - охолоджуємо його, чистим, і відокремлюємо білок від жовтка. Білок нарізаємо довільно.
4. Тепер - головний секрет такого рецепта приготування редиски зі сметаною. Варений жовток товчемо в мисці виделкою майже до крихти, додаємо до нього сметану, сіль, перець і будь-які спеції за смаком. Ретельно перемішуємо нашу заправку для салату. Вона повинна вийти апетитного сонячного кольору.
5. Усе, що тепер нам залишилося, - це змішати інгредієнти. Редиска зі сметаною готова!
Виходить дуже смачно. Салат, що називається, "століття"