Рецепт Редиска зі сметаною фото

Редиска зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Редис
Дієтичне харчування
На обід, На полуденок, Легка вечеря, На сніданок, Обід на швидку руку
Салати

Не знати, як приготувати редиску зі сметаною, просто неправильно - в сезон свіжих овочів це найбільш ходовий салат. Рецепт редиски зі сметаною вам напевно відомий, але про всяк випадок - дам свій.

Порадуйте своїх близьких таким вітамінним салатом! редис, Зелена цибуля, і яйце, - дивіться самі, все дуже просто і бюджетно, але при цьому корисно і поживно. Отже, без зайвих передмов, розповідаю, як приготувати редиску зі сметаною:

1. Для початку ставимо варитися наше яйце і засікаємо час, щоб воно встигло звариться "круто", зазвичай це займає близько 10 хвилин.

2. Поки яйце вариться, підготуємо наше овочі. Редиску і зелену цибулю моєму, і нарізаємо довільно. Головне - розрізані редиску занадто крупно. Найкраще - тонкими кружечками.

3. Як тільки яйце звариться, - охолоджуємо його, чистим, і відокремлюємо білок від жовтка. Білок нарізаємо довільно.

4. Тепер - головний секрет такого рецепта приготування редиски зі сметаною. Варений жовток товчемо в мисці виделкою майже до крихти, додаємо до нього сметану, сіль, перець і будь-які спеції за смаком. Ретельно перемішуємо нашу заправку для салату. Вона повинна вийти апетитного сонячного кольору.

5. Усе, що тепер нам залишилося, - це змішати інгредієнти. Редиска зі сметаною готова!

Виходить дуже смачно. Салат, що називається, "століття"


  • Редис - 10 штук
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Крем - 0.5 склянки
  • Цибуля зелена - 50 грам
Порадуйте своїх близьких таким вітамінним салатом! редис, Зелена цибуля, і яйце, - дивіться самі, все дуже просто і бюджетно, але при цьому корисно і поживно. Отже, без зайвих передмов, розповідаю, як приготувати редиску зі сметаною:

1. Для початку ставимо варитися наше яйце і засікаємо час, щоб воно встигло звариться "круто", зазвичай це займає близько 10 хвилин.

2. Поки яйце вариться, підготуємо наше овочі. Редиску і зелену цибулю моєму, і нарізаємо довільно. Головне - розрізані редиску занадто крупно. Найкраще - тонкими кружечками.

3. Як тільки яйце звариться, - охолоджуємо його, чистим, і відокремлюємо білок від жовтка. Білок нарізаємо довільно.

4. Тепер - головний секрет такого рецепта приготування редиски зі сметаною. Варений жовток товчемо в мисці виделкою майже до крихти, додаємо до нього сметану, сіль, перець і будь-які спеції за смаком. Ретельно перемішуємо нашу заправку для салату. Вона повинна вийти апетитного сонячного кольору.

5. Усе, що тепер нам залишилося, - це змішати інгредієнти. Редиска зі сметаною готова!

Виходить дуже смачно. Салат, що називається, "століття"

Схожі рецепти