Рецепт Малосольна редиска фото

Малосольна редиска
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Редис
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Заготовки , Сольовий
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 4 г. 20 хв.

Редиска хороша не тільки в овочевому салаті! Пропоную вам швидкий рецепт малосольной редиски, яка виходить нітрохи не гірше огірочків.

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати малосольного редиску, я розповім нижче. Солити її ми будемо в звичайному пакеті. З спеції беріть то, що любите, можна обмежитися тільки кропом і часником. Зазвичай я готую її днем, а вже до вечері можна подавати. Хрустка, соковита і дуже смачна, обов'язково спробуйте!

  • Rediska - 300 грам
  • Сіль - 1/2 Ст. Ложки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Кріп - 1/4 пучка
  • Насіння koriandra - За смаком
  • Насіння гірчиці - За смаком
малосольна редиска - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти. Натягніть пакет на глибоку миску, щоб було зручніше.
малосольна редиска - фото крок 2
Редиску помийте, очистіть від хвостиків, потім наріжте на кружечки. Перекладіть в пакет.
малосольна редиска - фото крок 3
Кріп дрібно порубати, часник очистіть і роздушіть ножем. Додайте до редисці сіль, спеції, кріп і часник.
малосольна редиска - фото крок 4
Добре перемішайте все в пакеті, потім зав'яжіть його і залиште в холодильнику мінімум на 4 годину.
малосольна редиска - фото крок 5
Малосольна редиска готова, смачного!

Схожі рецепти