Малосольна редиска
(покроковий рецепт з фото)
Редиска хороша не тільки в овочевому салаті! Пропоную вам швидкий рецепт малосольной редиски, яка виходить нітрохи не гірше огірочків.
Докладніше, як приготувати малосольного редиску, я розповім нижче. Солити її ми будемо в звичайному пакеті. З спеції беріть то, що любите, можна обмежитися тільки кропом і часником. Зазвичай я готую її днем, а вже до вечері можна подавати. Хрустка, соковита і дуже смачна, обов'язково спробуйте!
- Rediska - 300 грам
- Сіль - 1/2 Ст. Ложки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Кріп - 1/4 пучка
- Насіння koriandra - За смаком
- Насіння гірчиці - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти. Натягніть пакет на глибоку миску, щоб було зручніше.
Редиску помийте, очистіть від хвостиків, потім наріжте на кружечки. Перекладіть в пакет.
Кріп дрібно порубати, часник очистіть і роздушіть ножем. Додайте до редисці сіль, спеції, кріп і часник.
Добре перемішайте все в пакеті, потім зав'яжіть його і залиште в холодильнику мінімум на 4 годину.
Малосольна редиска готова, смачного!