Малосольна форель
(покроковий рецепт з фото)
Любителі червоної риби точно оцінять мій рецепт. Мені він припав до душі, але не завжди є можливість зробити подібне блюдо. Дивіться, як приготувати малосольного форель в домашніх умовах.
Нижче я описала, як приготувати малосольного форель. Закуска не з дешевих за інгредієнтами, але в готовому вигляді в магазині коштує ще дорожче. Тому до особливого випадку можна зробити закуску самим. Дуже пікантна рибка ідеально підійде для бутербродів, або ж в якості головного інгредієнта в салат.
- Форель свіжа - 500 грам
- Лимон - 0, 5 штуки
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Форель помийте, чистий, видаліть кістки, наріжте середніми шматочками. Покладіть її в контейнер.
Лимон промийте, наріжте тонкими часточками. Додайте їх до риби.
Дуже добре посоліть і поперчіть рибу. Перемішайте.
Щільно закрийте кришкою контейнер. Приберіть форель в холодильник на ніч. Потім обов'язково спробуйте. Смачного!