Смажена редиска
(покроковий рецепт з фото)
Смажена редиска - незвичайне блюдо, адже зазвичай редис не прийнято піддавати термічній обробці. Однак виходить смачний і оригінальний гарнір, який обов'язково варто спробувати!
За смаком страва нагадує щось середнє між тушкованим кабачком і грибами. Щоб вийшло смачно, необхідно обсмажити редис на сковороді разом зі спеціями і зеленою цибулею, а потім згасити до м'якості під кришкою. Докладніше, як приготувати смажену редиску, я розповім в покроковому рецепті нижче.
- Редис - 200 грам
- Цибуля зелена - 1/3 пучка
- Розмарин - 1/2 чайних ложки
- Італійські трави - 1/2 чайних ложки
- Кунжут - 1-2 Ст. Ложок
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Часник натріть на дрібній тертці, зелену цибулю поріжте. Розігрійте сковороду на середньому вогні і обсмажте половину зеленої цибулі, розмарин і часник до появи аромату.
Редиску наріжте на четвертинки, маленькі можна порізати навпіл. Додайте редис і кунжут в сковороду, обсмажуйте 10 хвилин, постійно помішуючи.
Додайте італійські трави, другу частину зеленої цибулі і сіль. Тушкуйте все разом ще 5 хвилин під кришкою.
Смажена редиска готова, смачного!