Рецепт Смажена редиска фото

Смажена редиска
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Овочі , Редис
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Смажена редиска - незвичайне блюдо, адже зазвичай редис не прийнято піддавати термічній обробці. Однак виходить смачний і оригінальний гарнір, який обов'язково варто спробувати!

Опис приготування:

За смаком страва нагадує щось середнє між тушкованим кабачком і грибами. Щоб вийшло смачно, необхідно обсмажити редис на сковороді разом зі спеціями і зеленою цибулею, а потім згасити до м'якості під кришкою. Докладніше, як приготувати смажену редиску, я розповім в покроковому рецепті нижче.

  • Редис - 200 грам
  • Цибуля зелена - 1/3 пучка
  • Розмарин - 1/2 чайних ложки
  • Італійські трави - 1/2 чайних ложки
  • Кунжут - 1-2 Ст. Ложок
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Сіль - За смаком
смажена редиска - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
смажена редиска - фото крок 2
Часник натріть на дрібній тертці, зелену цибулю поріжте. Розігрійте сковороду на середньому вогні і обсмажте половину зеленої цибулі, розмарин і часник до появи аромату.
смажена редиска - фото крок 3
Редиску наріжте на четвертинки, маленькі можна порізати навпіл. Додайте редис і кунжут в сковороду, обсмажуйте 10 хвилин, постійно помішуючи.
смажена редиска - фото крок 4
Додайте італійські трави, другу частину зеленої цибулі і сіль. Тушкуйте все разом ще 5 хвилин під кришкою.
смажена редиска - фото крок 5
Смажена редиска готова, смачного!

Схожі рецепти