Баклажанна ікра смажена
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную ще один рецепт приготування баклажанної ікри. Вона не менш смачна, ніж приготовлена і печених або варених баклажанів. Спробуйте!
Баклажанна ікра - otlichnaya ovoshtnaya сніданок, в міру гостра, корисна і смачна. Любителі гострих страв можуть додати гіркий перець. Ароматну ікру подавайте зі шматочком свіжого хліба, грінками, тостами. Це гарний початок будь-якої трапези.
- Баклажан - 3-4 штук
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Морква - 1 штука
- Помідор - 3-4 штук
- Соняшникова олія - 30 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Часник - 1 зубчик
Одну велику цибулину і моркву очистіть, помийте. Лук наріжте довільно, а моркву натріть на тертці. Викладіть в сковороду.
Баклажани помийте, очистіть і наріжте кубиками. Додайте в сковороду до моркви і цибулі.
Помідори подрібніть будь-яким способом і додайте до інших овочів.
Налийте соняшникову олію, додайте сіль і цукор.
Накрийте сковороду кришкою і смажте ікру на середньому вогні, часто перемішуючи, до готовності всіх овочів 30-40 хвилин.
Після додайте часник. Я його натерла на тертці, але можна викласти шматочками.
Збийте овочі блендером до однорідної консистенції.
Смажена баклажанная ікра готова.