Рецепт Баклажанна ікра смажена фото

Баклажанна ікра смажена
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Баклажан
На обід , На вечерю , Літні
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную ще один рецепт приготування баклажанної ікри. Вона не менш смачна, ніж приготовлена ​​і печених або варених баклажанів. Спробуйте!

Опис приготування:

Баклажанна ікра - otlichnaya ovoshtnaya сніданок, в міру гостра, корисна і смачна. Любителі гострих страв можуть додати гіркий перець. Ароматну ікру подавайте зі шматочком свіжого хліба, грінками, тостами. Це гарний початок будь-якої трапези.

  • Баклажан - 3-4 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Морква - 1 штука
  • Помідор - 3-4 штук
  • Соняшникова олія - 30 мілілітрів
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Часник - 1 зубчик
баклажаннаяікра смажена - фото крок 1
Одну велику цибулину і моркву очистіть, помийте. Лук наріжте довільно, а моркву натріть на тертці. Викладіть в сковороду.
баклажаннаяікра смажена - фото крок 2
Баклажани помийте, очистіть і наріжте кубиками. Додайте в сковороду до моркви і цибулі.
баклажаннаяікра смажена - фото крок 3
Помідори подрібніть будь-яким способом і додайте до інших овочів.
баклажаннаяікра смажена - фото крок 4
Налийте соняшникову олію, додайте сіль і цукор.
баклажаннаяікра смажена - фото крок 5
Накрийте сковороду кришкою і смажте ікру на середньому вогні, часто перемішуючи, до готовності всіх овочів 30-40 хвилин.
баклажаннаяікра смажена - фото крок 6
Після додайте часник. Я його натерла на тертці, але можна викласти шматочками.
баклажаннаяікра смажена - фото крок 7
Збийте овочі блендером до однорідної консистенції.
баклажаннаяікра смажена - фото крок 8
Смажена баклажанная ікра готова.

Схожі рецепти