Рецепт Ікра заморська баклажанна фото

Ікра заморська баклажанна
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Баклажан
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Заготовки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Таку ікру можна готувати як заготовку або як салат. Рецепт простий, з доступних інгредієнтів, що не вимагає великих трудовитрат. Спробуйте!

Опис приготування:

Якщо ви готуєте цю ікру в сезон овочів, міняйте томатну пасту на свіжі помідори. Для тривалого зберігання додайте 1 столову ложку 9% оцту.

  • Баклажан - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - За смаком
ікра заморська баклажанна - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
ікра заморська баклажанна - фото крок 2
Часник і цибулю дрібно порубати, моркву натріть на тертці.
ікра заморська баклажанна - фото крок 3
Баклажан наріжте кубиком.
ікра заморська баклажанна - фото крок 4
У сотейнику розігрійте масло, додайте цибулю, морква і часник. Трохи обсмажте.
ікра заморська баклажанна - фото крок 5
Додайте баклажан, обсмажте все разом.
ікра заморська баклажанна - фото крок 6
Додати сіль, додайте томатну пасту і тушкуйте все разом на невеликому вогні.
ікра заморська баклажанна - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти