Рецепт Ароматне печиво зі сметаною фото

Ароматне печиво зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Молочні продукти , Пісочне тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 30-35
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Не у кожного це печиво виходить з першого разу. Здавалося б, що немає нічого складного, проте, є свої маленькі хитрощі про які розповім прямо зараз.

Опис приготування:

Використовуйте інгредієнти кімнатної температури, тоді вийде правильна консистенція тесту. Перед використанням вже готове тісто стоїть охолодити гарненько, тоді печиво не перетвориться в процесі випікання в плоску корж, а збереже форму, буде пишним і м'яким.

  • Вершкове масло - 180 грам
  • Крем - 1/4 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 2 склянки
  • Ваніль - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 4 чайних ложки
ароматне печиво зі сметаною - фото крок 1
1. Змішайте в мисці м'яке вершкове масло зі сметаною, яйцями, ванільним екстрактом і 1, 5 склянками цукру.
ароматне печиво зі сметаною - фото крок 2
2. В іншій мисці змішайте борошно з содою і сіллю.
ароматне печиво зі сметаною - фото крок 3
3. Змішайте вміст двох мисок лопаткою, потім відправте тісто на 20-30 хвилин в холодильник.
ароматне печиво зі сметаною - фото крок 4
4. Поки тісто в холодильнику, змішайте цукор, що залишився з корицею.
ароматне печиво зі сметаною - фото крок 5
5. Отщіпніте невеликий шматочок тесту, скачайте з нього кульку і обваляйте його в цукрі з корицею.
ароматне печиво зі сметаною - фото крок 6
6. Печиво викладіть на деко, випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 10 хвилин.
ароматне печиво зі сметаною - фото крок 7
7. Залиште готове печиво на деку на кілька хвилин.
ароматне печиво зі сметаною - фото крок 8
8. Зберігайте печиво не більше 5 днів при кімнатній температурі, насолоджуйтеся їм в будь-який час.

Схожі рецепти