Печиво з корицею і медом «ароматне»
(покроковий рецепт з фото)
Для кого-то кориця і мед - це спеції для зиязиках страв. Але медове печиво до чаю "ароматне" з корицею, імбиром, гвоздикою і лимонною цедрою чудово поєднується з молоком, піднімаючи настрій.
Печива виходить дуже багато, воно довго не черствіє і залишається ароматним і смачним. Якщо хочете насолоджуватися пряним, ароматним і смачним печивом, записуйте, як приготувати печиво з корицею і медом "ароматне" .
- Борошно - 3 склянки
- Мед - 3/4 склянки
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Яйця - 3 штуки
- Лимонна цедра - 3 чайних ложки
- Обкладинка - 2 чайних ложки
- Гвоздика - 1 щіпка
- Імбир - 1 щіпка
1. У мед додайте розтоплене вершкове масло, яйця і цукор. Перемішайте.
2. Додайте цедру лимона, по щіпці імбиру і гвоздики, корицю.
3. Додайте просіяне борошно і поступово замісити м'яке тісто.
4. Перекладіть на стіл, завершите місити тісто. Розкачайте його товщиною до 1 см.
5. Формочкою виріжте печиво, перекладіть його на пергаментний папір. Деко відправте на 15 хвилин в духовку, розігріту до 180 градусів.
6. Зачекайте, поки печиво охолоне, і насолоджуйтеся