Суп з вермішеллю і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий і доступний рецепт курячого супу з вермішеллю. Оскільки використовуються найпростіші інгредієнти, суп зможе зварити кожен! Нічого особливого, просто смачний домашній обід!
Розповім вам, як зробити простий суп з вермішеллю і куркою в домашніх умовах. Зазвичай я використовую курячі стегенця або крильця, але можна і філейну частину. Спеції в суп кладуть, виходячи з власних уподобань, я обмежився лише перцем і сіллю. Гарного вам дня!
- Курка - 500 грам (крильця або стегенця)
- Морква - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вермішель - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Вода - 2, 5 L
Крильця або стегенця курячі промиваємо і ставимо вариться, заливши холодною водою. Доводимо до кипіння і варимо 40 хвилин, посолити і поперчити. Піну видаляйте.
Картоплю ріжемо кубиками.
Моркву натріть на крупній тертці.
Ріпчасту цибулю ріжемо кубиками.
Готову курку витягаємо з бульйону. Кладемо в бульйон овочі, варимо 20 хвилин на середньому вогні. Потім додаємо вермішель і проварюємо ще 5-7 хвилин, до готовності.
При подачі, покришите в суп куряче м'ясо і присипте подрібненою зеленню. Смачного!