Рецепт Суп з вермішеллю і куркою фото

Суп з вермішеллю і куркою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Локшина , Курячі стегна , Курячі крильця , Вермішель
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже простий і доступний рецепт курячого супу з вермішеллю. Оскільки використовуються найпростіші інгредієнти, суп зможе зварити кожен! Нічого особливого, просто смачний домашній обід!

Опис приготування:

Розповім вам, як зробити простий суп з вермішеллю і куркою в домашніх умовах. Зазвичай я використовую курячі стегенця або крильця, але можна і філейну частину. Спеції в суп кладуть, виходячи з власних уподобань, я обмежився лише перцем і сіллю. Гарного вам дня!

  • Курка - 500 грам (крильця або стегенця)
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Вермішель - 100 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Вода - 2, 5 L
суп з вермішеллю і куркою - фото крок 1
Крильця або стегенця курячі промиваємо і ставимо вариться, заливши холодною водою. Доводимо до кипіння і варимо 40 хвилин, посолити і поперчити. Піну видаляйте.
суп з вермішеллю і куркою - фото крок 2
Картоплю ріжемо кубиками.
суп з вермішеллю і куркою - фото крок 3
Моркву натріть на крупній тертці.
суп з вермішеллю і куркою - фото крок 4
Ріпчасту цибулю ріжемо кубиками.
суп з вермішеллю і куркою - фото крок 5
Готову курку витягаємо з бульйону. Кладемо в бульйон овочі, варимо 20 хвилин на середньому вогні. Потім додаємо вермішель і проварюємо ще 5-7 хвилин, до готовності.
суп з вермішеллю і куркою - фото крок 6
При подачі, покришите в суп куряче м'ясо і присипте подрібненою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти