Грибний суп з вермішеллю
(покроковий рецепт з фото)
Різноманітний раціон - це завдання люблячої мами, дружині і господині. З гарнірами проблем виникає менше, а ось з першими стравами все складніше. Пропоную рецепт, як приготувати грибний суп з вермішеллю.
Грибний суп хороший тим, що у нього насичений смак і приємний аромат. Можна використовувати будь-які гриби, в тому числі і заморожені або сушені, що дозволяє готувати страву круглий рік. Суп живильний, при цьому нежирний і низькокалорійний. Його подають зі свіжою зеленню і сухариками. Відмінний варіант для ситного і легкого обіду.
- Гливи - 200 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Кріп - За смаком
- Картопля - 300 грам
- Вермішель - 40 грам
- Сіль і перець - За смаком
1. Своїм та чистимо цибулю з морквою, нарізаємо цибулю кубиком, а морква подрібнюємо на тертці. Гриби промиваємо та нарізаємо кубиками (розміром, як і цибуля). Сковороду з соняшниковою олією відправляємо на вогонь, обсмажуємо цибулю, потім кладемо моркву і гриби. Готуємо до випаровування рідини, після чого солимо і перчимо.
2. Чистимо і моєму картоплю, нарізаємо її соломкою. У каструлю (2, 5-3 L) наливаємо воду, доводимо її до кипіння, відправляємо картоплю, варимо її до напівготовності.
3. Потім додаємо вермішель і піджарку з цибулею, морквою і грибами, готуємо ще 5-7 хвилин, доводимо до смаку спеціями.
4. Накриваємо кришкою і вимикаємо, залишаємо на 10-15 хвилин, після чого розливаємо по тарілках. Своїм та дрібно рубаємо зелень, додаємо її безпосередньо в тарілку. Смачного!