Рецепт Суп грибний з вермішеллю фото

Суп грибний з вермішеллю
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Печериці , Вермішель
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Відмінний варіант супу з грибами, який можна готувати навіть в пісні дні. Суп грибний з вермішеллю виходить досить легким, але при цьому неймовірно смачним, так що обов'язково спробуйте.

Опис приготування:

Цей простий рецепт супу грибного з вермішеллю, безсумнівно, не тільки смачний, але і корисний, і відмінно підійде для щоденного використання. Я готую його досить часто, тому що робиться він за лічені хвилини, а продукти майже завжди є під рукою, до того ж дітям він, як не дивно, дуже подобається. І, якщо ви зацікавилися цим рецептом, то я з задоволенням розповім вам, як приготувати суп грибний з вермішеллю швидко і смачно.

  • Вода - 2 L
  • Печериці - 150 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Вермішель - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - За смаком
  • Зелень свіжа - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
  • Чорний перець горошком - За смаком
суп грибний з вермішеллю - фото крок 1
У каструлю наливаємо воду і ставимо на вогонь, додаємо трохи солі. Нарізаємо картоплю кубиками і викладаємо в киплячу воду.
суп грибний з вермішеллю - фото крок 2
Потім додаємо нарізану півкільцями морква, лавровий лист і кілька горошин перцю.
суп грибний з вермішеллю - фото крок 3
Нарізаємо не крупніше гриби і цибулю.
суп грибний з вермішеллю - фото крок 4
Обсмажуємо на сковороді в соняшниковій олії.
суп грибний з вермішеллю - фото крок 5
Для 5 хвилин до готовності картоплі викладаємо в суп обсмажені гриби з цибулею. Потім додаємо вермішель і готуємо ще 5 хвилин. Тепер наш легкий суп готовий.
суп грибний з вермішеллю - фото крок 6
Прикрашаємо його свіжою зеленню і подаємо до столу.

Схожі рецепти