Суп грибний з вермішеллю
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний варіант супу з грибами, який можна готувати навіть в пісні дні. Суп грибний з вермішеллю виходить досить легким, але при цьому неймовірно смачним, так що обов'язково спробуйте.
Цей простий рецепт супу грибного з вермішеллю, безсумнівно, не тільки смачний, але і корисний, і відмінно підійде для щоденного використання. Я готую його досить часто, тому що робиться він за лічені хвилини, а продукти майже завжди є під рукою, до того ж дітям він, як не дивно, дуже подобається. І, якщо ви зацікавилися цим рецептом, то я з задоволенням розповім вам, як приготувати суп грибний з вермішеллю швидко і смачно.
- Вода - 2 L
- Печериці - 150 грам
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Вермішель - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - За смаком
- Зелень свіжа - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
- Чорний перець горошком - За смаком
У каструлю наливаємо воду і ставимо на вогонь, додаємо трохи солі. Нарізаємо картоплю кубиками і викладаємо в киплячу воду.
Потім додаємо нарізану півкільцями морква, лавровий лист і кілька горошин перцю.
Нарізаємо не крупніше гриби і цибулю.
Обсмажуємо на сковороді в соняшниковій олії.
Для 5 хвилин до готовності картоплі викладаємо в суп обсмажені гриби з цибулею. Потім додаємо вермішель і готуємо ще 5 хвилин. Тепер наш легкий суп готовий.
Прикрашаємо його свіжою зеленню і подаємо до столу.