Рецепт Суп з куркою і вермішеллю фото

Суп з куркою і вермішеллю
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Картопля, Курка, Курячі стегна, Вермішель
Пісні страви
На обід
Супи

Легкий і смачний супчик. Такий частенько готує мама, коли хворію і не охота навантажувати шлунок, але смачно поїсти ніколи не відмовляюся. Розповім, як приготувати суп з куркою і вермішеллю.

Будь-суп з макаронними виробами краще не готувати про запас і великими порціями. Макарони з часом розбухають і втрачають свій смак, вид. Можна використовувати будь-які частини курячої тушки. Суп подавайте обов'язково гарячим, можете прикрасити його свіжою зеленню, відварною яйцем, сухариками, сметаною.

  • Картопля - 1-2 штук
  • Яйце - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Вермішель - 100 грам
  • Курячий окорок - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
  • Петрушка - За смаком
суп з куркою і вермішеллю - фото крок 1
1. Промийте курячий окорок. Налийте в каструлю воду і покладіть в неї курячий окорок, поставте каструлю на середній вогонь і варіть близько 30 хвилин, обов'язково приберіть піну.
суп з куркою і вермішеллю - фото крок 2
2. Почистіть моркву і картоплю. Поріжте картоплю середніми шматочками, натріть моркву на середній терці, поламайте макарони.
суп з куркою і вермішеллю - фото крок 3
3. Коли курка буде майже готова, сіль і бульйон poperčite.
суп з куркою і вермішеллю - фото крок 4
4. Окремо відваріть яйця круто.
суп з куркою і вермішеллю - фото крок 5
5. Додайте в бульйон картоплю і варіть 10 хвилин.
суп з куркою і вермішеллю - фото крок 6
6. Після 10 хвилин додайте моркву.
суп з куркою і вермішеллю - фото крок 7
7. Дістаньте з супу куряче м'ясо і остудіть його. Відокремте м'ясо від кісток і поверніть м'ясо знову в каструлю.
суп з куркою і вермішеллю - фото крок 8
8. Помістіть варені яйця під холодну воду, потім очистіть і розріжте навпіл.
суп з куркою і вермішеллю - фото крок 9
9. Розлийте суп по тарілках, додайте половинку яйця в кожну.
суп з куркою і вермішеллю - фото крок 10
10. Помийте петрушку, крупно її поріжте. Посоліть і поперчіть за бажанням суп, прикрасьте зеленню і подавайте до столу.

Схожі рецепти