Овочеве рагу зі смаженою картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви сміливо можете віднести себе до любителів овочів, то не проходьте повз, я навчу вас, як приготувати овочеве рагу, від якого просто неможливо відірватися. Запам'ятовуйте рецепт!
Як і в будь-якому іншому рецепті рагу, тут немає ніяких обмежень у використанні овочів. Ви можете взяти не тільки ті, що вказані в списку інгредієнтів, але і будь-які інші, які опиняться під рукою. Зелень і часник надають страві приголомшливий аромат, так що рекомендую обов'язково їх додавати.
- Баклажан - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Солодкий перець - 1-2 штук
- Картопля - 2-3 штук
- Часник - 2-5 зубчиків
- Помідори - 2 штуки
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Сіль, перець, зелень - За смаком
1. Баклажан вимийте і наріжте кубиками. Рясно посоліть, а через 10-15 хвилин промийте та висушіть.
2. Тим часом наріжте кубиками очищену картоплю.
3. Обсмажте на сильному вогні до утворення скоринки.
4. Зніміть зі сковороди картопля, додайте ще масла і обсмажте баклажан.
5. Очистіть і подрібніть перець з цибулею.
6. Викладіть в сотейник або каструлю і обсмажте на середньому вогні хвилин 5, помішуючи.
7. Помідори очистіть від шкірки і наріжте.
8. Викладіть в каструлю і смажте пару хвилин.
9. Додайте картоплю.
10. А також баклажани. Додати сіль, поперчіть за смаком. Накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні близько півгодини.
11. Додайте подрібнений часник і свіжу зелень. Томіть ще хвилин 10 до повної готовності.
Смачного!
Смачного!