Рецепт Овочеве рагу з картоплею і кабачками фото

Овочеве рагу з картоплею і кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Картопля, Кабачок
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Рагу

Овочеве рагу - саме ту страву, яке треба готувати влітку, коли на прилавках в достатку кабачки, баклажани, помідори, болгарський перець. Блюдо корисне і дуже смачне!

Овочеве рагу з картоплею і кабачками готується просто і швидко. Vegetarianskoe блюдо і postnoe. Підійде всім, хто дотримується здорового способу життя і віддає перевагу їжі, що містить мінімум калорій. Набір овочів може бути будь-яким на ваш смак, але незмінними повинні залишатися картопля, цибуля, морква, кабачки. Крім солі і чорного меленого перцю можна додати будь-які спеції.

  • Картопля - 3-4 штук
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Капуста білокачанна - 150 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Соняшникова олія - 20 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
овочеве рагу з картоплею і кабачками - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування овочевого рагу.
овочеве рагу з картоплею і кабачками - фото крок 2
Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і наріжте довільно. Викладіть в казан або в каструлю з антипригарним покриттям.
овочеве рагу з картоплею і кабачками - фото крок 3
Морква очистіть, помийте і теж наріжте. Додайте до цибулі.
овочеве рагу з картоплею і кабачками - фото крок 4
Налийте соняшникову олію і тушкуйте моркву з цибулею, періодично перемішуючи 7-8 хвилин. Після картопля очистіть, помийте і наріжте не дуже дрібно. Викладіть в каструлю.
овочеве рагу з картоплею і кабачками - фото крок 5
Кабачки помийте і очистіть. Молоді з тонкою шкіркою можна не чистити. Наріжте кабачки кубиками і додайте в каструлю.
овочеве рагу з картоплею і кабачками - фото крок 6
Капусту наріжте тонкою соломкою і викладіть в каструлю.
овочеве рагу з картоплею і кабачками - фото крок 7
Болгарський перець очистіть, помийте, наріжте соломкою і додайте в рагу. Додати сіль, поперчіть за смаком і налийте 100 мл. Води. Багато води не будуть потрібні, в процесі гасіння овочі дадуть багато соку.
овочеве рагу з картоплею і кабачками - фото крок 8
Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте овочі на невеликому вогні 25-30 хвилин до готовності. В кінці приготування додайте подрібнений часник.
овочеве рагу з картоплею і кабачками - фото крок 9
Овочеве рагу з картоплею і кабачками готове. Подавайте як самостійне блюдо або як гарнір.

Схожі рецепти