Овочеве рагу з картоплею і кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Овочеве рагу - саме ту страву, яке треба готувати влітку, коли на прилавках в достатку кабачки, баклажани, помідори, болгарський перець. Блюдо корисне і дуже смачне!
Овочеве рагу з картоплею і кабачками готується просто і швидко. Vegetarianskoe блюдо і postnoe. Підійде всім, хто дотримується здорового способу життя і віддає перевагу їжі, що містить мінімум калорій. Набір овочів може бути будь-яким на ваш смак, але незмінними повинні залишатися картопля, цибуля, морква, кабачки. Крім солі і чорного меленого перцю можна додати будь-які спеції.
- Картопля - 3-4 штук
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Капуста білокачанна - 150 грам
- Часник - 2 зубчики
- Соняшникова олія - 20 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування овочевого рагу.
Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і наріжте довільно. Викладіть в казан або в каструлю з антипригарним покриттям.
Морква очистіть, помийте і теж наріжте. Додайте до цибулі.
Налийте соняшникову олію і тушкуйте моркву з цибулею, періодично перемішуючи 7-8 хвилин. Після картопля очистіть, помийте і наріжте не дуже дрібно. Викладіть в каструлю.
Кабачки помийте і очистіть. Молоді з тонкою шкіркою можна не чистити. Наріжте кабачки кубиками і додайте в каструлю.
Капусту наріжте тонкою соломкою і викладіть в каструлю.
Болгарський перець очистіть, помийте, наріжте соломкою і додайте в рагу. Додати сіль, поперчіть за смаком і налийте 100 мл. Води. Багато води не будуть потрібні, в процесі гасіння овочі дадуть багато соку.
Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте овочі на невеликому вогні 25-30 хвилин до готовності. В кінці приготування додайте подрібнений часник.
Овочеве рагу з картоплею і кабачками готове. Подавайте як самостійне блюдо або як гарнір.