Рецепт Овочеве рагу без м'яса фото

Овочеве рагу без м'яса
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Покажу вам, як прігоовіть овочеве рагу без м'яса по-марокканські. Це будуть тушковані овочі з великою кількістю спецій. Аромати в процесі приготування стоять просто дивовижні. Готувати - одне задоволення.

Опис приготування:

Це вегетаріанське блюдо порадує вас гармонією смаку і однозначно принесе польщу організму.

Влітку і восени, коли вже є урожай капусти і молодих томатів, готуйте рагу зі свіжих овочів. Pitaytesy смачно і корисно!

  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Селера - 4 штуки (стебла)
  • Кмин - 0, 5 чайних ложки
  • Куркума - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Каєнський перець - 0, 25 чайних ложки
  • Нут консервований - 350 грам
  • Томати консервовані - 300 грам
  • Цвітна капуста - 250 грам
  • Овочевий бульйон - 1, 5 L
  • Сочевиця - 120 грам
  • Лавровий лист - 1 штука
овочеве рагу без м'яса - фото крок 1
Поріжте ріпчасту цибулю і подрібніть часник, обсмажте до м'якості на маслі. Додайте подрібнений селера. Додайте стмін, kurkumu, корицю і перець. Все перемішайте і смажте ще хвилини 3-4.
овочеве рагу без м'яса - фото крок 2
Наріжте консервовані томати, відправте в сотейник до цибулі разом з рідиною, туди ж відправте нут, капусту, розділену на суцвіття.
овочеве рагу без м'яса - фото крок 3
Залийте все бульйоном і додайте лавровий лист. Доведіть все до кипіння і додайте сочевицю. Накрийте кришкою і тушкуйте хвилин 30.
овочеве рагу без м'яса - фото крок 4
Через покладений час дістаньте лавровий лист, по необхідності додайте ще солі. Подавайте рагу гарячим.

Схожі рецепти