Рагу з картоплі і м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Що приготувати на вечерю, щоб вся сім'я залишилася задоволена і сита? Нічого тут і думати, звичайно ж, рагу з картоплею, тут у нас відразу і м'ясо, і картопля - а що ще треба для повного щастя!
Цей рецепт приготування рагу з картоплі і м'яса я називаю універсальним, так як він подобається практично всім і підходить однаково добре і на обід, і на вечерю, навіть в разі несподіваної появи гостей таке блюдо не соромно подати на стіл. А ще воно неймовірно ситне і шалено смачне, особливо це рагу подобається чоловікам, напевно, через велику кількість тут м'яса, тушкованого разом з цілим картоплею. Адже погодьтеся, якби ми просто відварити картоплю і окремо загасили або обсмажили м'ясо - ефект був би вже зовсім не той, а тут інгредієнти під час приготування обмінюються соками один одного, так що на виході виходить невимовний аромат. Особисто я дуже часто готую цю страву, звичайно, на замовлення бажаючих, а їх досить багато, а зараз я розповім і вам, як зробити рагу з картоплі і м'яса дуже просто і при цьому неймовірно смачно.
- Свинина нежирна - 500 грам
- Бекон - 200 грам
- Ковбаски для гриля - 4 штуки
- Картопля - 500 грам (невеликі бульби)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Вино столове біле - 200 мілілітрів
- Бульйон м'ясний - 0, 5 L
- Лавровий лист - 2 штуки
- Масло оливкове - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Спеції - За смаком (паприка, мелений коріандр, каррі)