Рецепт Рагу з картоплі і м'яса фото

Рагу з картоплі і м'яса
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 1 г. 50 хв.

Що приготувати на вечерю, щоб вся сім'я залишилася задоволена і сита? Нічого тут і думати, звичайно ж, рагу з картоплею, тут у нас відразу і м'ясо, і картопля - а що ще треба для повного щастя!

Опис приготування:

Цей рецепт приготування рагу з картоплі і м'яса я називаю універсальним, так як він подобається практично всім і підходить однаково добре і на обід, і на вечерю, навіть в разі несподіваної появи гостей таке блюдо не соромно подати на стіл. А ще воно неймовірно ситне і шалено смачне, особливо це рагу подобається чоловікам, напевно, через велику кількість тут м'яса, тушкованого разом з цілим картоплею. Адже погодьтеся, якби ми просто відварити картоплю і окремо загасили або обсмажили м'ясо - ефект був би вже зовсім не той, а тут інгредієнти під час приготування обмінюються соками один одного, так що на виході виходить невимовний аромат. Особисто я дуже часто готую цю страву, звичайно, на замовлення бажаючих, а їх досить багато, а зараз я розповім і вам, як зробити рагу з картоплі і м'яса дуже просто і при цьому неймовірно смачно.

  • Свинина нежирна - 500 грам
  • Бекон - 200 грам
  • Ковбаски для гриля - 4 штуки
  • Картопля - 500 грам (невеликі бульби)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Вино столове біле - 200 мілілітрів
  • Бульйон м'ясний - 0, 5 L
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Масло оливкове - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Спеції - За смаком (паприка, мелений коріандр, каррі)
рагу з картоплі і м'яса - фото крок 1
Свинину нарізаємо середніми кубиками шириною приблизно 3-4 см, солимо і приправляємо перцем.
рагу з картоплі і м'яса - фото крок 2
Цибулю нарізаємо півкільцями, а моркву кружечками, картопля чистимо і ретельно промиваємо.
рагу з картоплі і м'яса - фото крок 3
Бекон нарізаємо на невеликі кубики.
рагу з картоплі і м'яса - фото крок 4
Сосиски ріжемо кільцями шириною близько 1, 5 сантиметрів.
рагу з картоплі і м'яса - фото крок 5
У глибокій каструлі розігріваємо оливкове масло і викладаємо в неї нарізані моркву і цибулю, додаємо подрібнений часник (2 зубчики). Трохи обсмажуємо, а потім зменшуємо вогонь і тушкуємо протягом 10 хвилин.
рагу з картоплі і м'яса - фото крок 6
Потім викладаємо в каструлю м'ясо, перемішуємо все і накриваємо каструлю кришкою, тушкуємо все разом ще 20 хвилин на повільному вогні.
рагу з картоплі і м'яса - фото крок 7
Додаємо картоплю і вливаємо м'ясний бульйон, tusim 20 хвилин під закритою кришкою. Тепер вкідиваем бекон і ковбаски, всипаємо все спеції, перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин на повільному вогні. Потім вливаємо вино і вкідиваем залишився часник, при необхідності солимо, тушкуємо все разом 20 хвилин. Наше рагу готове, і його можна подавати до столу. Смачного!

Схожі рецепти