Окрошка класична з ковбасою на майонезі
(покроковий рецепт з фото)
Це моя улюблена інтерпретація усіма улюбленої окрошки, так як приготування на майонезі не дає ніякої непотрібної кислоти цієї страви, так само виходить дуже ніжний смак, якщо майонез буде домашнім.
Існують десятки рецептів окрошки. Кожна господиня підбирає той, який подобається іменне їй. Я перепробувала багато: починаючи від додавання кефіру і майонезу і закінчуючи сироваткою і мінералкою. Але краще цього рецепта я не зустрічала. Смак саме той, як в дитинстві у мами з бабусею - домашній, ніжний. Ця страва просто чудово підходить для спекотного літнього дня. Читайте докладні вказівки про те, як приготувати окрошку класичну з ковбасою на майонезі, і, я вас запевняю: ви знайдете ідеальний для себе рецепт.
- Картопля - 3 штуки
- Варена ковбаса - 300 грам
- Огірок - 3 штуки
- Яйця - 4 штуки
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Зелень - 1 пучок
- Майонез - 200 грам
- Лимон - 1 штука
1
Відваріть картоплю в мундирах, яйця - круто. Це все необхідно почистити і нарізати кубиками.
2
Далі такими ж кубиками нарізаємо ковбасу.
3
Дрібно наріжте огірки і подрібнити зелень.
Всі інгредієнти перемішайте між собою.
Всі інгредієнти перемішайте між собою.
4
Додайте до них майонез і акуратно і ретельно перемішайте.
5
Далі налийте охолоджену воду в такій кількості, як вам завгодно: в залежності від бажаної вами густоти окрошки.
6
Перемішайте так, щоб майонез розчинився. Далі вичавіть сік половинки лимона і перемішайте ще раз. Спробуйте і при необхідності посоліть злегка.