Рецепт Окрошка класична з ковбасою на майонезі фото

Окрошка класична з ковбасою на майонезі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Холодні супи , Окрошка
Кількість порцій: 5
Час приготування: 30 хв.

Це моя улюблена інтерпретація усіма улюбленої окрошки, так як приготування на майонезі не дає ніякої непотрібної кислоти цієї страви, так само виходить дуже ніжний смак, якщо майонез буде домашнім.

Опис приготування:

Існують десятки рецептів окрошки. Кожна господиня підбирає той, який подобається іменне їй. Я перепробувала багато: починаючи від додавання кефіру і майонезу і закінчуючи сироваткою і мінералкою. Але краще цього рецепта я не зустрічала. Смак саме той, як в дитинстві у мами з бабусею - домашній, ніжний. Ця страва просто чудово підходить для спекотного літнього дня. Читайте докладні вказівки про те, як приготувати окрошку класичну з ковбасою на майонезі, і, я вас запевняю: ви знайдете ідеальний для себе рецепт.

  • Картопля - 3 штуки
  • Варена ковбаса - 300 грам
  • Огірок - 3 штуки
  • Яйця - 4 штуки
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Зелень - 1 пучок
  • Майонез - 200 грам
  • Лимон - 1 штука
1
Відваріть картоплю в мундирах, яйця - круто. Це все необхідно почистити і нарізати кубиками.
2
Далі такими ж кубиками нарізаємо ковбасу.
3
Дрібно наріжте огірки і подрібнити зелень.
Всі інгредієнти перемішайте між собою.
4
Додайте до них майонез і акуратно і ретельно перемішайте.
5
Далі налийте охолоджену воду в такій кількості, як вам завгодно: в залежності від бажаної вами густоти окрошки.
6
Перемішайте так, щоб майонез розчинився. Далі вичавіть сік половинки лимона і перемішайте ще раз. Спробуйте і при необхідності посоліть злегка.

Схожі рецепти