Рецепт Окрошка з ковбасою на майонезі фото

Окрошка з ковбасою на майонезі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Ковбаса
Пісні страви
На обід
Супи , Окрошка
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Що може бути краще охолоджуючого супчика в літню спеку? Коли не хочеться стояти біля плити, та й апетиту особливо немає, на виручку завжди приходить це просте, досить швидке і дуже класне блюдо.

Опис приготування:

Поспішаю розповісти вам, як приготувати окрошку з ковбасою на майонезі. При бажанні можна додати крім огірочків ще і редиску. Зелень краще брати різну: трохи зеленої цибулі, петрушки, кропу.

Якщо вам подобається характерна кислинка в цій страві, додайте лимонну кислоту, буде просто неймовірно смачно.

  • Картопля - 500 грам
  • Яйце - 6 штук
  • Огірок - 2-3 штук
  • Ковбаса - 400 грам
  • Зелень - 1 пучок
  • Майонез, сіль, лимонна кислота - За смаком
1
Картопля вимийте, відправте в каструлю з водою і поставте на вогонь. Варіть на середньому вогні до м'якості.
2
Окремо відваріть круто яйця.
3
Паралельно можна нарізати невеликими кубиками ковбаску і викласти в каструльку.
4
Огірочки вимийте, обсушити і також наріжте.
5
Готові яйця остудіть, очистіть і наріжте кубиками.
6
Туди ж відправте нарізану картоплю.
7
Все як слід перемішайте, заправте майонезом.
8
Влийте холодну воду і акуратно перемішайте. Додайте сіль за смаком, щіпку лимонної кислоти.
9
В кінці додайте подрібнену зелень і відправте окрошку в холодильник перед подачею на стіл.
Смачного!

Схожі рецепти