Окрошка на сметані і майонезі
(покроковий рецепт з фото)
У спеку окрошка піде і за перше, і за друге, і за компот Блюдо - легке, але майонез і сметана надають йому калорійності, тому насичують як треба. А овочі поповнять вітамінні запаси. Готуємо!
До початку приготування окрошки зі сметаною і майонезом накип'ятити води і охолодіть. Крижана окрошка набагато смачніше! В цьому я не раз переконувалася. Отже, уявляю покроковий рецепт приготування окрошки:
1. Відваріть картоплю в мундирі і яйця. Остудіть і поріжте як на олів'є.
2. М'ясо або ковбасу також наріжте дрібними кубиками.
3. Цибуля, кріп, редиску і огірки промийте. Зелень подрібніть. Редиску і огірки поріжте, редиску - півкільцями.
4. Всі продукти перемішайте, додайте майонез і сметану. Перемішайте ще раз.
5. Що стосується води, то відразу всю не вливають. Лейте поступово до бажаної консистенції. Змішуємо і пробуємо. Може солі додати захочете або майонезу ще.
От і все - блюдо готово! Тепер вам відомо, як приготувати окрошку на сметані і майонезі Удачі!
- Картопля - 4 штуки
- Куряче яйце - 3 штуки
- Огірки - 5 штук
- Rediska - 6 штук
- Зелена цибуля (пучок) - 1 штука
- Кріп (пучок) - 1 штука
- Відварене м'ясо або ковбаса - 200-300 грам (по бажанню)
- Крем - 100-150 грам
- Майонез - 30-50 грам
- Вода - 1, 5 L
1. Відваріть картоплю в мундирі і яйця. Остудіть і поріжте як на олів'є.
2. М'ясо або ковбасу також наріжте дрібними кубиками.
3. Цибуля, кріп, редиску і огірки промийте. Зелень подрібніть. Редиску і огірки поріжте, редиску - півкільцями.
4. Всі продукти перемішайте, додайте майонез і сметану. Перемішайте ще раз.
5. Що стосується води, то відразу всю не вливають. Лейте поступово до бажаної консистенції. Змішуємо і пробуємо. Може солі додати захочете або майонезу ще.
От і все - блюдо готово! Тепер вам відомо, як приготувати окрошку на сметані і майонезі Удачі!