Пиріг на майонезі і сметані
(покроковий рецепт з фото)
Не можу не поділитися з вами дуже простим і цікавим варіантом, як приготувати пиріг на майонезі і сметані з капустяної начинкою. Швидко, ситно і дійсно смачно.
1. Насамперед включіть її, залиште її розігріватися.
2. Для приготування тіста вбийте в глибоку миску яйця. Додайте щіпку цукру, за смаком всипте сіль.
3. Vzbiv яйця, додайте сметану і майонез, і перемішуйте до однорідності.
4. Влийте злегка остигле вершкове масло (можна в рецепті приготування пирога на майонезі і сметані використовувати також маргарин).
5. Просійте борошно з розпушувачем, невеликими порціями додавайте в мисочку, безперервно перемішуючи.
6. В кінцевому рахунку повинно вийти тісто трохи густіше, ніж на оладки. У форму для запікання, змащену маслом або застелену пергаментом, викладіть приблизно третину тесту.
7. Капусту нашаткуйте і пам'ятайте руками, щоб вона була м'якше (в разі, якщо вона зовсім молода, то цього можна і не робити). Підсолити трохи. При бажанні пиріг на майонезі і сметані в домашніх умовах можна доповнити відварною яйцем, наприклад.
8. Залишилося тільки вилити зверху тісто, розрівняти і відправити форму в духовку.
9. Випікається пиріг близько 30-40 хвилин до рум'яної скоринки. Зверху його можна присипати насінням кунжуту. Ось і весь простий рецепт пирога на майонезі і сметані. Можна пригощатися.
- Крем - 100 грам
- Майонез - 50 грам
- Яйце - 2 штуки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 1.5 склянки (приблизно)
- Сіль - 1 щіпка
- Розпушувач - 1 щіпка
- Цукор - 1 щіпка
- Капуста - 300 грам
2. Для приготування тіста вбийте в глибоку миску яйця. Додайте щіпку цукру, за смаком всипте сіль.
3. Vzbiv яйця, додайте сметану і майонез, і перемішуйте до однорідності.
4. Влийте злегка остигле вершкове масло (можна в рецепті приготування пирога на майонезі і сметані використовувати також маргарин).
5. Просійте борошно з розпушувачем, невеликими порціями додавайте в мисочку, безперервно перемішуючи.
6. В кінцевому рахунку повинно вийти тісто трохи густіше, ніж на оладки. У форму для запікання, змащену маслом або застелену пергаментом, викладіть приблизно третину тесту.
7. Капусту нашаткуйте і пам'ятайте руками, щоб вона була м'якше (в разі, якщо вона зовсім молода, то цього можна і не робити). Підсолити трохи. При бажанні пиріг на майонезі і сметані в домашніх умовах можна доповнити відварною яйцем, наприклад.
8. Залишилося тільки вилити зверху тісто, розрівняти і відправити форму в духовку.
9. Випікається пиріг близько 30-40 хвилин до рум'яної скоринки. Зверху його можна присипати насінням кунжуту. Ось і весь простий рецепт пирога на майонезі і сметані. Можна пригощатися.