Рецепт Пиріг на майонезі і сметані фото

Пиріг на майонезі і сметані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Майонез
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На полуденок
Випічка, Пироги, Соуси

Не можу не поділитися з вами дуже простим і цікавим варіантом, як приготувати пиріг на майонезі і сметані з капустяної начинкою. Швидко, ситно і дійсно смачно.

1. Насамперед включіть її, залиште її розігріватися.

2. Для приготування тіста вбийте в глибоку миску яйця. Додайте щіпку цукру, за смаком всипте сіль.

3. Vzbiv яйця, додайте сметану і майонез, і перемішуйте до однорідності.

4. Влийте злегка остигле вершкове масло (можна в рецепті приготування пирога на майонезі і сметані використовувати також маргарин).

5. Просійте борошно з розпушувачем, невеликими порціями додавайте в мисочку, безперервно перемішуючи.

6. В кінцевому рахунку повинно вийти тісто трохи густіше, ніж на оладки. У форму для запікання, змащену маслом або застелену пергаментом, викладіть приблизно третину тесту.

7. Капусту нашаткуйте і пам'ятайте руками, щоб вона була м'якше (в разі, якщо вона зовсім молода, то цього можна і не робити). Підсолити трохи. При бажанні пиріг на майонезі і сметані в домашніх умовах можна доповнити відварною яйцем, наприклад.

8. Залишилося тільки вилити зверху тісто, розрівняти і відправити форму в духовку.

9. Випікається пиріг близько 30-40 хвилин до рум'яної скоринки. Зверху його можна присипати насінням кунжуту. Ось і весь простий рецепт пирога на майонезі і сметані. Можна пригощатися.

  • Крем - 100 грам
  • Майонез - 50 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 1.5 склянки (приблизно)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Розпушувач - 1 щіпка
  • Цукор - 1 щіпка
  • Капуста - 300 грам
1. Насамперед включіть її, залиште її розігріватися.

2. Для приготування тіста вбийте в глибоку миску яйця. Додайте щіпку цукру, за смаком всипте сіль.

3. Vzbiv яйця, додайте сметану і майонез, і перемішуйте до однорідності.

4. Влийте злегка остигле вершкове масло (можна в рецепті приготування пирога на майонезі і сметані використовувати також маргарин).

5. Просійте борошно з розпушувачем, невеликими порціями додавайте в мисочку, безперервно перемішуючи.

6. В кінцевому рахунку повинно вийти тісто трохи густіше, ніж на оладки. У форму для запікання, змащену маслом або застелену пергаментом, викладіть приблизно третину тесту.

7. Капусту нашаткуйте і пам'ятайте руками, щоб вона була м'якше (в разі, якщо вона зовсім молода, то цього можна і не робити). Підсолити трохи. При бажанні пиріг на майонезі і сметані в домашніх умовах можна доповнити відварною яйцем, наприклад.

8. Залишилося тільки вилити зверху тісто, розрівняти і відправити форму в духовку.

9. Випікається пиріг близько 30-40 хвилин до рум'яної скоринки. Зверху його можна присипати насінням кунжуту. Ось і весь простий рецепт пирога на майонезі і сметані. Можна пригощатися.

Схожі рецепти