Рецепт Швидкий пиріг на майонезі фото

Швидкий пиріг на майонезі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Майонез
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На сніданок
Випічка , Пироги , Соуси
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Коли не знаєте, що приготувати, на виручку найчастіше приходять рецепти, подібні до цього. Рекомендую вам спробувати цей варіант, як зробити швидкий пиріг на майонезі.

Опис приготування:

В даному варіанті швидкий пиріг на майонезі в домашніх умовах з начинкою з картоплі і рибних консервів, але ви можете використовувати абсолютно будь-які начинки. До речі, прекрасно підійдуть також фрукти або ягоди, наприклад, тільки в тісто потрібно додати трохи більше цукру. Це прекрасна ідея для випічки без зайвого клопоту.

  • Майонез - 200 грам
  • Крем - 100 грам
  • Кефір - 0.5 склянки
  • Яйце - 3 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Сода - 1 щіпка
  • Цукор - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Консерви - 1 штука
  • Картопля - 3-5 штук
швидкий пиріг на майонезі - фото крок 1
1. У глибоку миску надішліть яйця, майонез і сметану. Додайте кефір і почніть збивати до однорідності.
швидкий пиріг на майонезі - фото крок 2
2. Всипте дрібку солі, цукру і соди. Поступово всипати просіяне борошно, постійно перемішуючи. Слідкуйте за консистенцією тесту, воно не повинно бути занадто щільним, інакше швидкий пиріг на майонезі в домашніх умовах буде жорстким.
швидкий пиріг на майонезі - фото крок 3
3. Жароміцних форму змажте рослинним маслом і викладіть половину тіста. Розподіліть начинку - нарізаний тонкими скибочками картопля (попередньо підсолений за смаком) і розім'яту виделкою рибу.
швидкий пиріг на майонезі - фото крок 4
4. Зверху викладіть тісто. Ви можете повністю закрити начинку або зробити візерунки, наприклад. Цей рецепт приготування швидкого пирога на майонезі хороший тим, що з ним можна досить багато експериментувати. Надішліть форму в розігріту духовку.
швидкий пиріг на майонезі - фото крок 5
5. Залежно від розміру форми і висоти пирога, випікається він близько 35-50 хвилин при середній температурі. Після акуратно дістаньте з форми, остудіть трохи і наріжте порційними шматочками.

Схожі рецепти