Рецепт Швидкий пиріг на майонезі фото

Швидкий пиріг на майонезі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Майонез
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На сніданок
Випічка, Пироги, Соуси

Коли не знаєте, що приготувати, на виручку найчастіше приходять рецепти, подібні до цього. Рекомендую вам спробувати цей варіант, як зробити швидкий пиріг на майонезі.

В даному варіанті швидкий пиріг на майонезі в домашніх умовах з начинкою з картоплі і рибних консервів, але ви можете використовувати абсолютно будь-які начинки. До речі, прекрасно підійдуть також фрукти або ягоди, наприклад, тільки в тісто потрібно додати трохи більше цукру. Це прекрасна ідея для випічки без зайвого клопоту.

  • Майонез - 200 грам
  • Крем - 100 грам
  • Кефір - 0.5 склянки
  • Яйце - 3 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Сода - 1 щіпка
  • Цукор - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Консерви - 1 штука
  • Картопля - 3-5 штук
швидкий пиріг на майонезі - фото крок 1
1. У глибоку миску надішліть яйця, майонез і сметану. Додайте кефір і почніть збивати до однорідності.
швидкий пиріг на майонезі - фото крок 2
2. Всипте дрібку солі, цукру і соди. Поступово всипати просіяне борошно, постійно перемішуючи. Слідкуйте за консистенцією тесту, воно не повинно бути занадто щільним, інакше швидкий пиріг на майонезі в домашніх умовах буде жорстким.
швидкий пиріг на майонезі - фото крок 3
3. Жароміцних форму змажте рослинним маслом і викладіть половину тіста. Розподіліть начинку - нарізаний тонкими скибочками картопля (попередньо підсолений за смаком) і розім'яту виделкою рибу.
швидкий пиріг на майонезі - фото крок 4
4. Зверху викладіть тісто. Ви можете повністю закрити начинку або зробити візерунки, наприклад. Цей рецепт приготування швидкого пирога на майонезі хороший тим, що з ним можна досить багато експериментувати. Надішліть форму в розігріту духовку.
швидкий пиріг на майонезі - фото крок 5
5. Залежно від розміру форми і висоти пирога, випікається він близько 35-50 хвилин при середній температурі. Після акуратно дістаньте з форми, остудіть трохи і наріжте порційними шматочками.

Схожі рецепти