Рецепт Пиріг на майонезі фото

Пиріг на майонезі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Яйця
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Іноді хочеться приготувати будь-якої пиріг, не витрачаючи занадто багато часу. Ось тоді і приходять на виручку рецепти, як цей. Я поспішаю поділитися з вами рецептом, як приготувати пиріг на майонезі.

Опис приготування:

Сьогодні я приготувала пиріг, не надто солодкий і злегка вологий. Його добре подати на сніданок або як десерт після вечері - теплим, з шматочком вершкового масла, посипавши корицею і цукром. Пирогов на майонезі безліч і в основному закусочних, в тому числі і заливних. А вже вибір начинки - за вами, на будь-який смак.

  • Яйце - 1 штука
  • Сода харчова - 2 чайних ложки
  • Ванільний екстракт - 2 чайних ложки
  • Кориця мелена - 2 чайних ложки
  • Імбир мелений - 1/2 чайних ложки
  • Кардамон мелений - 1/4 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
1
Нагрейте духовку до 175 градусів. Форму для випічки змастіть тонким шаром масла.
2
У великій мисці змішайте цукор, майонез, молоко, яблучне пюре і ванільний екстракт до однорідної маси. Додайте яйце і швидко перемішайте.
3
В окремій мисці змішайте просіяне борошно, соду, спеції і сіль.
4
По частинах додайте сухі інгредієнти в першу миску, але довго не розмішуйте тісто, інакше пиріг буде дуже щільним. Тісто має вийти досить густим.
5
Викладіть тісто в підготовлену форму і випікайте до готовності, приблизно 35-40 хвилин.
6
Подавайте пиріг теплим, з шматочком вершкового масла, посипавши
Сумішшю кориці з цукром.

Схожі рецепти