Рецепт Капустяний пиріг на майонезі фото

Капустяний пиріг на майонезі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Випічка, Пироги

Ця страва відмінно підійде для початківців кулінарів - воно просте в приготуванні і дуже смачне. Сам пиріг - це скоріше гібрид пирога і запіканки. Але нашій родині дуже подобається.

Цікавий варіант приготування пирога. Викладіть у форму для запікання пошінковать капусту, розкладіть зверху пластинки вершкового масла і посипте перцем. Замісити тісто і вилийте його поверх капусти. Розігрійте духовку і випікання пиріг протягом 40 хвилин. Дайте йому трохи постояти, відпочити і подайте на стіл. Смачного!

  • Капуста - 500 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Розпушувач - 5 грам
  • Борошно - 6 Ст. Ложок
  • Майонез - 6 Ст. Ложок
  • Яйце - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
капустяний пиріг на майонезі - фото крок 1
Подрібніть капусту і розімніть руками.
капустяний пиріг на майонезі - фото крок 2
Змастіть форму для запікання. Викладіть в неї капусту, зверху розкладіть пластинки вершкового масла і посипте перцем.
капустяний пиріг на майонезі - фото крок 3
Замісити тісто - змішайте яйця, майонез, щіпку солі, розпушувач. По частинах додайте борошно. Тісто має вийти за консистенцією як густа сметана.
капустяний пиріг на майонезі - фото крок 4
Вилийте тісто у форму поверх капусти і відправте в духовку на 40 хвилин випікатися при 180 градусах. Готовому пирогу дайте трохи постояти, відпочити і подайте на стіл.

Схожі рецепти