Пиріг на кефірі і майонезі
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - справжній кулінарний експеримент від американських кухарів! Спробуйте, і вам сподобається! Змішаємо шоколадну суміш, кефір, майонез, яйця і авокадо. Вийде смачний пиріг, раджу!
Розповім сьогодні, як приготувати пиріг на кефірі і майонезі! ви, зрозуміло, можете не повірити, але взагалі це неймовірно смачно! Адже що таке майонез? Це рослинне масло і яйця, але ж і то, і інше завжди додають в випічку! Тому спробуйте і ви цей рецепт! Авокадо і майонез надають бархатисту і ніжну текстуру кексу!
- Шоколадна суха суміш для тесту - 500 грам
- Масло рослинне - 2/3 склянки
- Авокадо - 100 грам
- Кефір - 3 Ст. Ложки
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - За смаком (якщо у вас несолодка суміш. У мене була солодка, додатковий цукор не знадобився)
1. Для початку в блендері змішаємо приблизно половину склянки рослинного масла з авокадо, поки не отримаємо маслянисту зелену однорідну рідину. У неї додамо два яйця. Збиваємо блендером до однорідності.
2. Далі додамо шоколадну суміш, починаємо перемішувати до однорідності. Якщо смак не влаштовує, додамо ще цукру.
3. Тепер змішаємо окремо залишився яйце, кефір і майонез до однорідності, а потім домісити цю суміш в тісто. Перемішаємо.
4. Випікаємо приблизно 35 хвилин при температурі 190 градусів. Смачного!