Рецепт Пиріг на кефірі і майонезі фото

Пиріг на кефірі і майонезі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Фрукти , Кефір
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

До вашої уваги - справжній кулінарний експеримент від американських кухарів! Спробуйте, і вам сподобається! Змішаємо шоколадну суміш, кефір, майонез, яйця і авокадо. Вийде смачний пиріг, раджу!

Опис приготування:

Розповім сьогодні, як приготувати пиріг на кефірі і майонезі! ви, зрозуміло, можете не повірити, але взагалі це неймовірно смачно! Адже що таке майонез? Це рослинне масло і яйця, але ж і то, і інше завжди додають в випічку! Тому спробуйте і ви цей рецепт! Авокадо і майонез надають бархатисту і ніжну текстуру кексу!

  • Шоколадна суха суміш для тесту - 500 грам
  • Масло рослинне - 2/3 склянки
  • Авокадо - 100 грам
  • Кефір - 3 Ст. Ложки
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Яйця - 3 штуки
  • Цукор - За смаком (якщо у вас несолодка суміш. У мене була солодка, додатковий цукор не знадобився)
пиріг на кефірі і майонезі - фото крок 1
1. Для початку в блендері змішаємо приблизно половину склянки рослинного масла з авокадо, поки не отримаємо маслянисту зелену однорідну рідину. У неї додамо два яйця. Збиваємо блендером до однорідності.
пиріг на кефірі і майонезі - фото крок 2
2. Далі додамо шоколадну суміш, починаємо перемішувати до однорідності. Якщо смак не влаштовує, додамо ще цукру.
пиріг на кефірі і майонезі - фото крок 3
3. Тепер змішаємо окремо залишився яйце, кефір і майонез до однорідності, а потім домісити цю суміш в тісто. Перемішаємо.
пиріг на кефірі і майонезі - фото крок 4
4. Випікаємо приблизно 35 хвилин при температурі 190 градусів. Смачного!

Схожі рецепти