Окрошка класична з ковбасою на воді
(покроковий рецепт з фото)
Варіантів приготування цього освіжаючого холодного страви існує маса. Як різноманітності хочу розповісти, як зробити окрошку класичну з ковбасою на воді.
Окрошка класична з ковбасою на воді в домашніх умовах - прекрасна альтернатива варіантів на квасі або кефірі, наприклад. Легка, ніжна, вона відмінно втамує спрагу в жарку пору. Любителям пікантних ноток смаку рекомендую додати також гірчицю, перець або лимонну кислоту, наприклад.
- Картопля - 2-3 штук
- Ковбаса - 300 грам
- Огірок - 1-2 штук
- Rediska - 5-7 штук
- Яйце - 4 штуки
- Майонез - 200 грам
- Зелень - 1 пучок
- Сіль - 1 пучок
1. Насамперед вимийте і поставте варити картоплю. Окремо зваріть круто яйця.
2. А тим часом можна нарізати дрібними кубиками ковбасу.
3. Також раджу в рецепт приготування окрошки класичної з ковбасою на воді використовувати трохи редиски.
4. Готові яйця остудіть, очистіть і наріжте.
5. Коли картопля зварилася, очистіть його і наріжте дрібними кубиками.
6. Вимийте і висушіть огірок. Для різноманітності його можна натерти на крупній тертці, а не нарізати кубиками.
7. В самому кінці подрібніть зелень. В даному випадку використовується зелена цибуля.
8. І обов'язково кріп.
9. От і все, окрошка класична з ковбасою на воді в домашніх умовах майже готова. Залишилося тільки заправити все майонезом, підсолити за смаком і залити холодною водою. Ретельно перемішайте і відправте в холодильник на пару годин.