Рецепт Окрошка класична з ковбасою на воді фото

Окрошка класична з ковбасою на воді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Супи , Окрошка
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Варіантів приготування цього освіжаючого холодного страви існує маса. Як різноманітності хочу розповісти, як зробити окрошку класичну з ковбасою на воді.

Опис приготування:

Окрошка класична з ковбасою на воді в домашніх умовах - прекрасна альтернатива варіантів на квасі або кефірі, наприклад. Легка, ніжна, вона відмінно втамує спрагу в жарку пору. Любителям пікантних ноток смаку рекомендую додати також гірчицю, перець або лимонну кислоту, наприклад.

  • Картопля - 2-3 штук
  • Ковбаса - 300 грам
  • Огірок - 1-2 штук
  • Rediska - 5-7 штук
  • Яйце - 4 штуки
  • Майонез - 200 грам
  • Зелень - 1 пучок
  • Сіль - 1 пучок
окрошка класична з ковбасою на воді - фото крок 1
1. Насамперед вимийте і поставте варити картоплю. Окремо зваріть круто яйця.
окрошка класична з ковбасою на воді - фото крок 2
2. А тим часом можна нарізати дрібними кубиками ковбасу.
окрошка класична з ковбасою на воді - фото крок 3
3. Також раджу в рецепт приготування окрошки класичної з ковбасою на воді використовувати трохи редиски.
окрошка класична з ковбасою на воді - фото крок 4
4. Готові яйця остудіть, очистіть і наріжте.
окрошка класична з ковбасою на воді - фото крок 5
5. Коли картопля зварилася, очистіть його і наріжте дрібними кубиками.
окрошка класична з ковбасою на воді - фото крок 6
6. Вимийте і висушіть огірок. Для різноманітності його можна натерти на крупній тертці, а не нарізати кубиками.
окрошка класична з ковбасою на воді - фото крок 7
7. В самому кінці подрібніть зелень. В даному випадку використовується зелена цибуля.
окрошка класична з ковбасою на воді - фото крок 8
8. І обов'язково кріп.
окрошка класична з ковбасою на воді - фото крок 9
9. От і все, окрошка класична з ковбасою на воді в домашніх умовах майже готова. Залишилося тільки заправити все майонезом, підсолити за смаком і залити холодною водою. Ретельно перемішайте і відправте в холодильник на пару годин.

Схожі рецепти