Рецепт Окрошка класична на кефірі фото

Окрошка класична на кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Окрошка
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Найвідоміший річний суп в наших просторах - окрошка. Він асоціюється у нас з дитинством, і його смак хочеться відчувати якомога частіше в літній час. Рецепт знаком кожному. Давайте його згадаємо.

Опис приготування:

Підготуйте необхідні і доступні продукти. Деякі овочі заздалегідь потрібно відварити, а потім вже все можна нарізати на місці (наприклад, пікніки). Про те, як приготувати окрошку класичну на кефірі, ви можете дізнатися з цього покрокового рецепта. Все просто, смачно і доступно кожному.

  • Ковбаса - 100 грам (або будь-які сосиски)
  • Яйце - 3 штуки
  • Огірок - 1-2 штук
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Горошок консервований - 0, 5 склянки
  • Кефір - 2 склянки
  • Вода - 1 Склянка
  • Зелень - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
окрошка класична на кефірі - фото крок 1
У салатницю наріжте огірок і зелень. Додайте горошок, слив рідина.
окрошка класична на кефірі - фото крок 2
Потім наріжте ковбасу або сосиски. Додайте її до решти інгредієнтів.
окрошка класична на кефірі - фото крок 3
Яйця відварити і наріжте дрібними кубиками.
окрошка класична на кефірі - фото крок 4
Відваріть моркву до готовності. Остудіть її, почистіть і наріжте.
окрошка класична на кефірі - фото крок 5
Також відваріть промитий картопля. Остудіть його, почистіть і наріжте.
окрошка класична на кефірі - фото крок 6
Всі інгредієнти з'єднайте і перемішайте, додайте сіль з перцем.
окрошка класична на кефірі - фото крок 7
Влийте кефір в салат. Все готово! Смачного!

Схожі рецепти