Окрошка класична на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Найвідоміший річний суп в наших просторах - окрошка. Він асоціюється у нас з дитинством, і його смак хочеться відчувати якомога частіше в літній час. Рецепт знаком кожному. Давайте його згадаємо.
Підготуйте необхідні і доступні продукти. Деякі овочі заздалегідь потрібно відварити, а потім вже все можна нарізати на місці (наприклад, пікніки). Про те, як приготувати окрошку класичну на кефірі, ви можете дізнатися з цього покрокового рецепта. Все просто, смачно і доступно кожному.
- Ковбаса - 100 грам (або будь-які сосиски)
- Яйце - 3 штуки
- Огірок - 1-2 штук
- Морква - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Горошок консервований - 0, 5 склянки
- Кефір - 2 склянки
- Вода - 1 Склянка
- Зелень - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
У салатницю наріжте огірок і зелень. Додайте горошок, слив рідина.
Потім наріжте ковбасу або сосиски. Додайте її до решти інгредієнтів.
Яйця відварити і наріжте дрібними кубиками.
Відваріть моркву до готовності. Остудіть її, почистіть і наріжте.
Також відваріть промитий картопля. Остудіть його, почистіть і наріжте.
Всі інгредієнти з'єднайте і перемішайте, додайте сіль з перцем.
Влийте кефір в салат. Все готово! Смачного!