Рецепт Окрошка (класичний рецепт) на кефірі фото

Окрошка (класичний рецепт) на кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Картопля, Курка, Куряче філе
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи, Окрошка

Для іноземців наша окрошка здається досить дивним блюдом. Салат, який залили квасом або кефіром, виглядає і справді дивно, але в моїй родині його люблять. Особливо цей варіант на будь-який випадок.

Якщо ви хочете витратити менше часу, то сміливо замінюйте куряче м'ясо на ковбасу. Але повірте: з ним набагато смачніше і ситніше. Решта інгредієнти доступні всім, вам лише потрібно відварити картоплю і яйця заздалегідь. І обов'язково прочитайте про те, як приготувати окрошку (класичний рецепт) на кефірі.

  • Куряче філе - 150 грам
  • Редис - 3-4 штук
  • Огірок - 1 штука
  • Картопля - 2-3 штук
  • Яйце - 2-3 штук
  • Кефір - 500 мілілітрів
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Лимон - 0, 5 штуки
окрошка (класичний рецепт) на кефірі - фото крок 1
Для початку наріжте соломкою огірок і редис.
окрошка (класичний рецепт) на кефірі - фото крок 2
Заздалегідь відваріть круто яйця і курку до готовності. Остудіть і наріжте продукти. Додайте їх до овочів разом з дрібно нарізаною зеленню.
окрошка (класичний рецепт) на кефірі - фото крок 3
Також відваріть картоплю в мундирі. Потім його остудіть, почистіть і наріжте кубиками. Додайте до решти інгредієнтів.
окрошка (класичний рецепт) на кефірі - фото крок 4
Потім все перемішайте і додайте сіль, перець і сік лимона.
окрошка (класичний рецепт) на кефірі - фото крок 5
В кінці влийте кефір. Окрошка готова! Найкраще залишити її на пару годин в холодильнику перед подачею. Смачного!

Схожі рецепти