Пиріжки на кефірі з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Ці пиріжки з м'ясом на кефірі готуються просто і швидко. Пиріжки виходять дуже ситними, м'якими і повітряними.
Приготувати пиріжки з м'ясом на кефірі в домашніх умовах дуже просто. Просто скористайтеся цим покроковим рецептом пиріжків з м'ясом на кефірі. Ваша сім'я обов'язково оцінить ці пиріжки!
- Кефір - 1 Склянка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Борошно - 2, 5 склянки
- Сода - 2/3 чайних ложки
- Фарш свинний - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
1. Кефір підігріваємо і додаємо масло, цукор і сіль. Гарненько перемішуємо. Поступово втручаємося борошно. Чим повільніше будемо всипати борошно в тісто, тим воно вийде легше. Соду на цьому етапі додавати не потрібно.
2. Потім тісто розгортаємо товщиною 0.5-0.7 см. Соду змішати з 1 чайною ложкою борошна і розділити суміш на три частини. Посипати тісто однією частиною суміші.
3. Тепер складаємо в конверт. Потім розгортає тісто знову, і посипаємо його сумішшю соди і борошна. Потім знову складаємо конвертом. Всього потрібно повторити цю процедуру 3 рази.
4. Після третьої розкочування тіста, накриємо його і залишимо на півгодини для підйому.
5. Тепер приготуємо начинку. Лук трьом на дрібній тертці або дрібно шаткуємо ножем. Додаємо цибулю в фарш і гарненько перемішуємо, додаємо сіль і перець за смаком. Потім скачуємо з фаршу трохи розплющені і витягнуті фрикадельки, які відварюємо до готовності. Витягуємо їх з води, викладаємо на паперовий рушник остуджувати.
6. Коли тісто підійшло, розгортаємо його руками, формуючи з нього ковбаску.
7. Ковбаску ріжемо на шматочки шириною 2-3 см.
8. Кожен шматочок тіста обмакиваем в борошно і руками розгортаємо його в коржик.
9. Начинку викладаємо ложкою на корж з тіста і формуємо пиріжки.
10. Сфорязикні пиріжки викладаємо на сковорідку з розпеченим маслом і смажимо на кожній стороні до золотистого кольору.
11. Готові пиріжки викладаємо на паперовий рушник, щоб скло зайве масло. Смачного!