Рецепт Печені пиріжки на кефірі фото

Печені пиріжки на кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти, Кефір
Низькокалорійні
На обід, На полуденок
Випічка

Печені пиріжки на кефірі можна готувати як з солодкою, так і несолодкої начинкою. Тісто на дріжджах замішується дуже просто, безопарним способом. Виходить воно легким і смачним.

Печені пиріжки на кефірі замішуємо на око, точно вказати кількість борошна неможливо, так як вона буває різної якості. Не потрібно робити занадто рідке або пружне тісто. Воно повинно вийти м'яким і буде трохи липнути до рук. Тому тісто обробляємо добре посипавши стіл борошном. Можна ще обробляти тісто, натерши стіл і руки олією. Успіхів і приємного апетиту!

  • Борошно - 700 грам
  • Дріжджі свіжі - 30 грам
  • Олія - 3 Ст. Ложки
  • Яйце - 2 штуки
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Кефір - 700 мілілітрів
  • Печінка - 600 грам
  • Цибуля - 150 грам
печені пиріжки на кефірі - фото крок 1
В кефірі розвести соду негашене, сіль, яйця, олія. Розмішати, додати борошно і замісити тісто.
печені пиріжки на кефірі - фото крок 2
Тісто виходить некрутим, його потрібно поставити в холодильник, щоб воно зчепилося.
печені пиріжки на кефірі - фото крок 3
Начинку можна зробити з курячої печінки.
печені пиріжки на кефірі - фото крок 4
Печінка обсмажте з цибулею.
печені пиріжки на кефірі - фото крок 5
Пиріжки обробити і покладіть на деко підходити.
печені пиріжки на кефірі - фото крок 6
Випікайте 25-30 хвилин при 170-180 градусах.

Схожі рецепти