Печені пиріжки на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Печені пиріжки на кефірі можна готувати як з солодкою, так і несолодкої начинкою. Тісто на дріжджах замішується дуже просто, безопарним способом. Виходить воно легким і смачним.
Печені пиріжки на кефірі замішуємо на око, точно вказати кількість борошна неможливо, так як вона буває різної якості. Не потрібно робити занадто рідке або пружне тісто. Воно повинно вийти м'яким і буде трохи липнути до рук. Тому тісто обробляємо добре посипавши стіл борошном. Можна ще обробляти тісто, натерши стіл і руки олією. Успіхів і приємного апетиту!
- Борошно - 700 грам
- Дріжджі свіжі - 30 грам
- Олія - 3 Ст. Ложки
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - 2 чайних ложки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Кефір - 700 мілілітрів
- Печінка - 600 грам
- Цибуля - 150 грам
В кефірі розвести соду негашене, сіль, яйця, олія. Розмішати, додати борошно і замісити тісто.
Тісто виходить некрутим, його потрібно поставити в холодильник, щоб воно зчепилося.
Начинку можна зробити з курячої печінки.
Печінка обсмажте з цибулею.
Пиріжки обробити і покладіть на деко підходити.
Випікайте 25-30 хвилин при 170-180 градусах.