Рецепт Печені пиріжки фото

Печені пиріжки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Ароматні домашні пиріжки - ну хто від такої випічки відязикаться? Записуємо собі рецепт печених пиріжків на всі випадки життя!

Опис приготування:

Готувати печені пиріжки будемо з дріжджового тіста. Тому використовуємо дріжджі сухі швидкодіючі (один пакетик). Також для приготування печених пиріжків нам знадобиться печінка яловича (можна брати будь-яку, але я віддаю перевагу саме яловичу, вона не така жирна і запаху у неї майже немає). Дивимося далі рецепт.

  • Печінка - 500 грам
  • Картопля - 700 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Спеції - За смаком
  • Молоко - 200 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Вода - 150 мілілітрів
  • Борошно - 4 склянки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Дріжджі - 11 грам
печені пиріжки - фото крок 1
Печінка миємо й чистимо від плівочок. Відваріть її.
печені пиріжки - фото крок 2
Відваріть картоплю.
печені пиріжки - фото крок 3
Подрібніть і змішайте печінку і відварну картоплю за допомогою м'ясорубки або блендера.
печені пиріжки - фото крок 4
Замісити дріжджове тісто і дайте йому піднятися. Почніть з дріжджів, теплого молока і невеликої кількості борошна, через хвилин 5 додайте решту просіяне борошно. Імплікація. Відставляємо тепле місце на годину.
печені пиріжки - фото крок 5
Потім ліпимо пиріжки.
печені пиріжки - фото крок 6
Змащуємо жовтком і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку.
печені пиріжки - фото крок 7
Випікаються вони досить швидко, начинка адже готова. Хвилин 20-25, дивіться за кольором.
Готові печені пиріжки я подаю зі сметаною. Смачного!

Схожі рецепти