Печені пиріжки
(покроковий рецепт з фото)
Ароматні домашні пиріжки - ну хто від такої випічки відязикаться? Записуємо собі рецепт печених пиріжків на всі випадки життя!
Готувати печені пиріжки будемо з дріжджового тіста. Тому використовуємо дріжджі сухі швидкодіючі (один пакетик). Також для приготування печених пиріжків нам знадобиться печінка яловича (можна брати будь-яку, але я віддаю перевагу саме яловичу, вона не така жирна і запаху у неї майже немає). Дивимося далі рецепт.
- Печінка - 500 грам
- Картопля - 700 грам
- Часник - 2 зубчики
- Цибуля - 1-2 штук
- Спеції - За смаком
- Молоко - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Вода - 150 мілілітрів
- Борошно - 4 склянки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 2 чайних ложки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Дріжджі - 11 грам
Печінка миємо й чистимо від плівочок. Відваріть її.
Відваріть картоплю.
Подрібніть і змішайте печінку і відварну картоплю за допомогою м'ясорубки або блендера.
Замісити дріжджове тісто і дайте йому піднятися. Почніть з дріжджів, теплого молока і невеликої кількості борошна, через хвилин 5 додайте решту просіяне борошно. Імплікація. Відставляємо тепле місце на годину.
Потім ліпимо пиріжки.
Змащуємо жовтком і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікаються вони досить швидко, начинка адже готова. Хвилин 20-25, дивіться за кольором.
Готові печені пиріжки я подаю зі сметаною. Смачного!
Готові печені пиріжки я подаю зі сметаною. Смачного!