Печені пиріжки з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Всі люблять пиріжки з картоплею. Готувати їх просто, а виходить завжди дуже смачно. Рецепт печених пиріжків з картоплею вам допоможе в цьому переконатися.
Для приготування печених пиріжків з картоплею нам знадобиться зробити звичайне дріжджове тісто. Заздалегідь робимо опару і поки вона буде підходити, ви зробите начинку. Зазвичай роблю просто з картоплею, але в цей раз її було трохи, а тесту навпаки предостатньо. Так що вирішила розбавити капустою квашеною - чудово вийшло.
- Борошно - 400 грам
- Дріжджі - 20 грам
- Вода - 300 грам
- Вершкове масло - 20 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль, цукор - За смаком
- Капуста - За смаком
- Картопля - 4-5 штук
- Масло рослинне - За смаком
Капусту можете загасити або обсмажити з цибулею до золотистого кольору.
Зазвичай з картоплі для пиріжків роблять пюре. Вона у мене була невелика, тому я вирішила її посмажити кільцями.
Як наша опара підійде, замісіть густе тісто: додайте яйце, масла трохи і борошна, скільки візьме. Даємо йому підійти. Потім вже ліпимо пиріжки.
Виходить досить багато.
Викладаємо на пергамент на деко і випікаємо при 200 З до золотистої скоринки.
Ось такі печені пиріжки з картоплею виходять. Смачного!
Ось такі печені пиріжки з картоплею виходять. Смачного!