Штрудель з лаваша
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся швидким і простим рецептом штруделя з лаваша! Рецепт настільки простий і вдалий, що його часто друкують на упаковці магазинного лаваша. Я його там і вичитала. Спробуйте, дуже смачно!
Хочу поділитися швидким рецептом приготування штруделя з лаваша. Цей штрудель напевно вам сподобається: він смачний і ароматний, та ще й готується швидко і просто. Навіть дитина впорається! До речі, якщо на підготовку в духовці часу немає, такий штрудель можна обсмажити на сухій сковороді з усіх боків. Не менш смачно вийде!
- Лаваш тонкий - 300 грам(3 список)
- Мед - 300 грам (можна замінити яблучним варенням)
- Яблука - 400 грам(4 штук)
- Горіхи волоські - 300 грам
- Цукрова пудра - 1 За смаком (для прикраси)
1. Підготуємо інгредієнти. Яблука миємо, сушарка, очищаємо від шкірки і серцевини з насінням. Трьом на тертці. Можна залишити деякі шматочки великими.
2. Лаваш розстеляємо, змащуємо медом, викладаємо на нього яблука і горіхи. Посипаємо ваніллю і корицею (по бажанню), і звертаємо рулетом.
3. Робимо те ж саме з кожним листом лаваша. Отримуємо три штруделя-рулету. Посипаємо цукровою пудрою, відправляємо в духовку на півгодини запікатися при 180 градусах.
4. Дістаємо, нарізаємо шматочками, і подаємо з кулькою морозива!