Рецепт Krapfen фото

Krapfen
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Австрійська кухня
Борошно , Молочні продукти , Молоко
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл , День народження
Випічка , Солодке , Пончики
Кількість порцій: 7-10
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Чи пробували ви або чули про Крапф? ви здивуєтеся, але не знаючи самі, ви їх, скоріше всього, їли. Адже це знайомі нам пончики, тільки з невеликими змінами і доповненнями. Зробимо їх самі будинки!

Опис приготування:

Для того щоб виконати цю випічку доведеться постаратися і почекати. Але це того варте. Вироби виходять повітряними, а в середині буде абрикосовий джем. Вже слинки потекли? тоді вивчіть, як приготувати Крапф з Австрії. А в Німеччині його називають Берлінер. Начинкою може бути будь-який джем і варення без великих шматочків.

  • Цукор - 60 грам
  • Сухі дріжджі - 5, 25 грами
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Борошно пшеничне - 390 грам
  • Абрикосовий джем - 150 грам
  • Молоко тепле - 180 мілілітрів
  • Сіль - 3/4 чайних ложки
  • Екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
  • Ром - 2 чайних ложки
  • Яєчний жовток - 3 штуки
  • Рослинна олія - 400 мілілітрів
  • Цукрова пудра - За смаком
Krapfen - фото крок 1
Для початку в молоці розчиніть дріжджі. Залиште їх на 10 хвилин. А поки змішайте борошно з цукром. Окремо з'єднайте ром, сіль, жовтки, ваніль і розтоплене масло. Потім поступово з'єднайте всі інгредієнти, і замішати тісто. Воно повинно бути гладким і липким.
Krapfen - фото крок 2
Залиште тісто на 60-90 хвилин в теплому місці. Після цього розкачайте масу в товстий пласт. Виріжте з нього склянкою кола.
Krapfen - фото крок 3
Залиште заготовки ще на 40 хвилин, щоб вони піднялися.
Krapfen - фото крок 4
Потім розігрійте необхідну кількість масла в глибокій каструлі. Обсмажте пончики з кожного боку по 2 хвилини до золотистої скоринки.
Krapfen - фото крок 5
Коли Крапф охолонуть, за допомогою кондитерського мішка додайте в їх центр джем. Прикрасьте випічку цукровою пудрою. Приємного чаювання!

Схожі рецепти