Печиво, тане в роті
(покроковий рецепт з фото)
Я, як справжня ласунка, не могла не припасти рецепта ніжного і повітряного печива, яке просто тане в роті. Відкусивши всього лише маленький шматочок, ви вже не зможете зупинитися.
Читайте, як приготувати печиво, тане в роті. Просто приголомшливо ніжне тісто підкорить ваші серця з першого шматочка. Я і всі мої рідні обожнюємо ці печенюшки. Коли приходять гості і пробують його, то завжди просять поділитися рецептом. Тому що печеньки просто божественні! Спробуйте - і не пошкодуєте!
- Цукрова пудра - 0, 5 склянки
- Ванілін - За смаком
- Вершкове масло - 220 грам
- Крохмаль кукурудзяний - 40 грам
1
Просійте борошно з крохмалем.
2
Масло збийте міксером з цукровою пудрою.
3
Не припиняючи збивати, потроху додавайте борошно.
4
Тісто перекладіть в кондитерський мішок і натисніть на деко невеликі кульки.
5
Поставте деко в морозилку на годину. Або навіть на ніч.
6
Розігрійте духовку до 180 градусів і випікайте печиво до утворення золотистого кольору.
7
Смачного!