Рецепт Торт «Тане в роті» фото

Торт «Тане в роті»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Какао , Шоколад
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Кекси
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 30 хв.

За що люблю цей кекс? За його простоту і швидкість приготування. Розповім, як приготувати кекс «Танучий в роті».

Опис приготування:

Вам необхідно змішати всі інгредієнти, краще скористайтеся міксером, тоді точно не буде грудочок і тісто вийде однорідне. Родзинка цього кексу в використанні двох смаків: шоколад і перекидається. Цей кекс краще зберігати в холодильнику.

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Какао - 0, 5 склянки
  • Цукор - 1-1, 5 склянки
  • Вершкове масло - 175 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Крем - 1/3 склянки
  • Екстракт м'яти - 1/4 чайних ложки
  • Шоколадні чіпи - 0, 5 склянки
  • М'ятні чіпси - 3/4 склянки
  • Гаряча вода - 0, 5 склянки
кекс
1. У чашу міксера додайте розм'якшене вершкове масло, яйця, ванільний екстракт, сметану, екстракт м'яти, борошно, соду, какао, цукор (1-1, 5 склянки), гарненько змішайте все.
кекс
2. Влийте гарячу воду, знову розмішайте все, потім додайте м'ятні чіпси і шоколадні.
кекс
3. Форму для випічки змастіть маслом і вилийте в неї тісто.
кекс
4. Запікайте кекс в розігрітій до 160 градусів духовці 50-60 хвилин.
кекс
5. Готовий кекс прикрасьте шоколадною глазур'ю або залиште так, подавайте його після охолодження.

Схожі рецепти