Торт «Тане в роті»
(покроковий рецепт з фото)
За що люблю цей кекс? За його простоту і швидкість приготування. Розповім, як приготувати кекс «Танучий в роті».
Вам необхідно змішати всі інгредієнти, краще скористайтеся міксером, тоді точно не буде грудочок і тісто вийде однорідне. Родзинка цього кексу в використанні двох смаків: шоколад і перекидається. Цей кекс краще зберігати в холодильнику.
- Борошно - 1, 5 склянки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Какао - 0, 5 склянки
- Цукор - 1-1, 5 склянки
- Вершкове масло - 175 грам
- Яйця - 2 штуки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Крем - 1/3 склянки
- Екстракт м'яти - 1/4 чайних ложки
- Шоколадні чіпи - 0, 5 склянки
- М'ятні чіпси - 3/4 склянки
- Гаряча вода - 0, 5 склянки
1. У чашу міксера додайте розм'якшене вершкове масло, яйця, ванільний екстракт, сметану, екстракт м'яти, борошно, соду, какао, цукор (1-1, 5 склянки), гарненько змішайте все.
2. Влийте гарячу воду, знову розмішайте все, потім додайте м'ятні чіпси і шоколадні.
3. Форму для випічки змастіть маслом і вилийте в неї тісто.
4. Запікайте кекс в розігрітій до 160 градусів духовці 50-60 хвилин.
5. Готовий кекс прикрасьте шоколадною глазур'ю або залиште так, подавайте його після охолодження.