Млинці «Тануть у роті»
(покроковий рецепт з фото)
Тонкі, ніжні, рум'яні млинці припадуть до смаку як дорослим, так і дітям. Подавати їх можна з медом, варенням, джемом, сметаною або згущеним молоком. Млинці дійсно просто таять у роті!
Простий рецепт шалено смачних і ніжних млинців. Млинці з дірочками, заварені окропом, просто таять у роті! Я сковороду змащую кожен раз, перед випіканням млинця, але якщо у вас сковорода досить хороша, то цілком можна обійтися тільки одним разом. Інгредієнти доступні і завжди знайдуться під рукою. Спробуйте приготувати тануть у роті млинці і порадуйте своїх близьких цим чудовим ласощами.
- Борошно - 1 Склянка
- Молоко - 1 Склянка
- Вода - 1 Склянка (окріп)
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 2 штуки
Підготуйте всі інгредієнти.
Збийте яйця з цукром і сіллю до появи густої піни.
Продовжуючи збивати додайте склянку окропу. Маса повинна збільшитися в 2 рази.
Потім влийте холодне молоко і продовжите збивати.
Продовжуючи збивати додайте борошно.
В самому кінці влийте рослинне масло.
Testo майже.
Обсмажуйте млинці на розпеченій сковороді розподіляючи тісто рівномірно ополоником.
Перевертати млинці слід дуже акуратно, так як вони досить тонкі і ніжні, можуть легко порватися. Не переживайте якщо у вас відразу не вийде, з 2-3 млинця все піде добре.
Смачного!