Рецепт Тануть у роті пиріжки фото

Тануть у роті пиріжки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Рецепти сироїдіння , Для діабетиків
На обід , На полуденок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 12-15
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Хочете дізнатися, як приготувати тануть у роті пиріжки з картоплею та грибами? Тоді ви точно за адресою! Простий покроковий рецепт стане для вас справжньою знахідкою. Запам'ятовуйте і повторіть його будинку.

Опис приготування:

В даному випадку в якості начинки використовується пюре зі смаженими грибами і цибулею, однак при бажанні ви можете зробити такі пірожочкі з капустою, печінкою або м'ясом, наприклад. Тісто виходить настільки ніжним і повітряним, що дійсно буквально тане в роті. Рекомендую на замітку всім любителям домашньої несолодкої випічки.

  • Молоко - 2 склянки
  • Борошно - 4 склянки (приблизно)
  • Яйце - 2 штуки
  • Крем - 2 чайних ложки
  • Рослинна олія - 2 чайних ложки(+ для смаження)
  • Дріжджі - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1/3 чайних ложки
  • Начинка - За смаком
тануть у роті пиріжки - фото крок 1
1. У невеликій мисці з'єднайте склянку теплого молока, цукор, дріжджі і 4 столові ложки борошна. Залиште на 10 хвилин, накривши чистим рушником або плівкою.
тануть у роті пиріжки - фото крок 2
2. У глибоку миску тим часом відправте тепле молоко, сметану, яйця, рослинне масло і щіпку солі. Збийте все до однорідності (зручно для цього використовувати міксер). Додайте 2.5 склянки борошна, продовжуючи збивати. Після можна перекласти в мисочку опару.
тануть у роті пиріжки - фото крок 3
3. Борошно, що залишилося підсипати невеликими порціями, вимішуючи тісто. Коли воно буде готове, приберіть його в тепле місце на годинку, щоб підійшло.
тануть у роті пиріжки - фото крок 4
4. Ось таким воно буде, коли збільшиться в об'ємі. За цей час, до речі, можна зробити начинку. Відваріть до готовності картопля, розімніть його в пюре, додайте обсмажені з цибулею гриби. Підсолити і поперчіть все за смаком.
тануть у роті пиріжки - фото крок 5
5. А далі все досить просто: отщіпніте шматочок тесту, розкачайте його коржем. У центр викладіть начинку.
тануть у роті пиріжки - фото крок 6
6. І akkuratno кінець палиці, формуючи пірожочек.
тануть у роті пиріжки - фото крок 7
7. Залишиться тільки посмажити пиріжки на сковороді з добре розігрітим рослинним маслом до рум'яної з двох сторін. Смачного!

Схожі рецепти