Печиво «тануть моменти»
(покроковий рецепт з фото)
Печиво "танучі моменти" повністю виправдовує свою назву. Воно дуже ніжне і просто тане в роті. Печиво готується на вершковому маслі, це класичне пісочне тісто.
Печиво "танучі моменти" - дуже ніжне і крихке, воно прекрасно підходить до чаю або до стаканчику молока. Печиво випікається досить швидко, все залежить від розміру печенюшек. Тісто для печива "танучі моменти" виходить досить м'яке і його отсаживать краще кондитерським мішком, якщо у вас його немає, то робіть ковбаску і ріжте тісто на кружечки. Успіхів і приємного апетиту!
- Вершкове масло - 230 грам
- Цукрова пудра - 1/2 склянки
- Ванілін - 1 грам (за смаком)
- Борошно - 1, 5 склянки
- Крохмаль - 1/3 склянки
Розм'якшене масло з'єднати з цукровою пудрою.
Масло збити до пишності.
Додайте ванілін, крохмаль і борошно.
Все перемішайте.
Тісто помістіть в холодильник на півгодинки.
За допомогою кондитерського мішка відсадити печиво на деко.
Печиво випікайте 20-25 хвилин при 180 градусах.