Рецепт Печиво «тануть моменти» фото

Печиво «тануть моменти»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей
Випічка, Печиво

Печиво "танучі моменти" повністю виправдовує свою назву. Воно дуже ніжне і просто тане в роті. Печиво готується на вершковому маслі, це класичне пісочне тісто.

Печиво "танучі моменти" - дуже ніжне і крихке, воно прекрасно підходить до чаю або до стаканчику молока. Печиво випікається досить швидко, все залежить від розміру печенюшек. Тісто для печива "танучі моменти" виходить досить м'яке і його отсаживать краще кондитерським мішком, якщо у вас його немає, то робіть ковбаску і ріжте тісто на кружечки. Успіхів і приємного апетиту!

  • Вершкове масло - 230 грам
  • Цукрова пудра - 1/2 склянки
  • Ванілін - 1 грам (за смаком)
  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Крохмаль - 1/3 склянки
печиво
Розм'якшене масло з'єднати з цукровою пудрою.
печиво
Масло збити до пишності.
печиво
Додайте ванілін, крохмаль і борошно.
печиво
Все перемішайте.
печиво
Тісто помістіть в холодильник на півгодинки.
печиво
За допомогою кондитерського мішка відсадити печиво на деко.
печиво
Печиво випікайте 20-25 хвилин при 180 градусах.

Схожі рецепти