Рецепт Пиріжки, тануть у роті фото

Пиріжки, тануть у роті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Птах , Курка , Куряча печінка
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 12-15
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Хочете, розповім вам, як приготувати пиріжки, тануть у роті? Приголомшливо насичена начинка з ніжною печінки і повітряне тісто - це дійсно дивовижне поєднання, яке варто спробувати!

Опис приготування:

Дріжджові пиріжки в домашніх умовах - це відмінна ідея несолодкої випічки для всієї родини. Це ситний і смачний перекус. В якості альтернативи традиційної капусті або картоплі хочу запропонувати ніжну начинку з ліверу. Незважаючи на те, процес займає чимало часу, він досить простий навіть для початківців кулінарів.

  • Печінка куряча - 500 грам
  • Цибулина - 2-3 штук
  • Сухі дріжджі - 2 чайних ложки
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - 1 щіпка
  • Борошно - 2.5 склянки
  • Рослинна олія - 2.5 чайних ложки(+ для смаження)
пиріжки, тануть у роті - фото крок 1
1. У глибоку миску налийте склянку теплої води. Додайте цукор.
пиріжки, тануть у роті - фото крок 2
2. Слідом - сухі дріжджі, все як слід перемішайте.
пиріжки, тануть у роті - фото крок 3
3. Додайте сіль.
пиріжки, тануть у роті - фото крок 4
4. Всипте просіяне борошно, ретельно перемішайте.
пиріжки, тануть у роті - фото крок 5
5. Додайте рослинне масло. Тісто має вийти не дуже крутим. Вимішайте його як слід.
пиріжки, тануть у роті - фото крок 6
6. Після накрийте чистим рушником і поставте в тепле місце хвилин на 45-55.
пиріжки, тануть у роті - фото крок 7
7. Поки підходить тісто можна зайнятися начинкою. Цибулю очистіть і подрібніть.
пиріжки, тануть у роті - фото крок 8
8. Слідом вимийте, обсушити і подрібніть печінку. Можна використовувати блендер або м'ясорубку, наприклад.
пиріжки, тануть у роті - фото крок 9
9. На сковороду з невеликою кількістю рослинного масла викладіть печінку. Додайте сіль, перець і інші спеції за бажанням.
пиріжки, тануть у роті - фото крок 10
10. Смажте на середньому вогні, помішуючи, до готовності.
пиріжки, тануть у роті - фото крок 11
11. З'єднайте обсмажену печінку з цибулею. Його, до речі, теж можна окремо обсмажити.
пиріжки, тануть у роті - фото крок 12
12. Коли тісто підійшло, розділіть його на невеликі шматочки.
пиріжки, тануть у роті - фото крок 13
13. Викладіть в центр коржі начинку, akkuratno кінець палиці.
пиріжки, тануть у роті - фото крок 14
14. Сформуйте таким же чином і інші пірожочкі.
пиріжки, тануть у роті - фото крок 15
15. На сковороді розігрійте олію як слід. Викладіть пиріжки, смажте їх на середньому вогні під кришкою.
пиріжки, тануть у роті - фото крок 16
16. Коли підрум'яняться, переверніть і смажте з другої сторони до апетитної скориночки. Після викладіть пиріжки на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки масла.

Схожі рецепти