Пиріжки, тануть у роті
(покроковий рецепт з фото)
Хочете, розповім вам, як приготувати пиріжки, тануть у роті? Приголомшливо насичена начинка з ніжною печінки і повітряне тісто - це дійсно дивовижне поєднання, яке варто спробувати!
Дріжджові пиріжки в домашніх умовах - це відмінна ідея несолодкої випічки для всієї родини. Це ситний і смачний перекус. В якості альтернативи традиційної капусті або картоплі хочу запропонувати ніжну начинку з ліверу. Незважаючи на те, процес займає чимало часу, він досить простий навіть для початківців кулінарів.
- Печінка куряча - 500 грам
- Цибулина - 2-3 штук
- Сухі дріжджі - 2 чайних ложки
- Цукор - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 1 щіпка
- Борошно - 2.5 склянки
- Рослинна олія - 2.5 чайних ложки(+ для смаження)
1. У глибоку миску налийте склянку теплої води. Додайте цукор.
2. Слідом - сухі дріжджі, все як слід перемішайте.
3. Додайте сіль.
4. Всипте просіяне борошно, ретельно перемішайте.
5. Додайте рослинне масло. Тісто має вийти не дуже крутим. Вимішайте його як слід.
6. Після накрийте чистим рушником і поставте в тепле місце хвилин на 45-55.
7. Поки підходить тісто можна зайнятися начинкою. Цибулю очистіть і подрібніть.
8. Слідом вимийте, обсушити і подрібніть печінку. Можна використовувати блендер або м'ясорубку, наприклад.
9. На сковороду з невеликою кількістю рослинного масла викладіть печінку. Додайте сіль, перець і інші спеції за бажанням.
10. Смажте на середньому вогні, помішуючи, до готовності.
11. З'єднайте обсмажену печінку з цибулею. Його, до речі, теж можна окремо обсмажити.
12. Коли тісто підійшло, розділіть його на невеликі шматочки.
13. Викладіть в центр коржі начинку, akkuratno кінець палиці.
14. Сформуйте таким же чином і інші пірожочкі.
15. На сковороді розігрійте олію як слід. Викладіть пиріжки, смажте їх на середньому вогні під кришкою.
16. Коли підрум'яняться, переверніть і смажте з другої сторони до апетитної скориночки. Після викладіть пиріжки на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки масла.