Рецепт Мавр в сорочці фото

Мавр в сорочці
(покроковий рецепт з фото)

Австрійська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Кекси
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Цей шалено апетитний і дуже простий рецепт мавра в сорочці - це варіація на тему відомого австрійського десерту, ось тільки продукти всі наші, а значить і доступні. Менш смачно не стане!

Опис приготування:

Цей простий рецепт мавра в сорочці доступний каждойхозяюшке, - кекси виходять легкими, ароматними і просто тануть у роті! хоча звичайно ж, якщо ви прихильник класики, - то класичний рецепт мавра в сорочці передбачає використання меленого мигдалю замість борошна, справжню ваніль замість ваніліну, і шоколад обов'язково натуральний темний. Так що дивіться самі, вирішуйте самі.

Отже, як приготувати мавр в сорочці:

1. Поділяємо по окремим мисочка білки і жовтки. Жовтки збиваємо з вершковим маслом, половиною цукру, ваніліном і борошном.

2. Шоколад ламаємо на шматочки, і розтоплюємо на водяній бані.

3. Білки збиваємо в піну разом з цукром, що залишився. Потроху домішуємо збиті білки до шоколаду.

4. Акуратно з'єднуємо все разом - суміш з жовтками і шоколадну суміш.

5. Форми трохи змащуємо маслом, і розливаємо наше тісто для кексів.

6. На деко потрібно трохи налити води, і тільки потім викласти формочки з кексами. Запікати 20-30 хвилин в залежності від якості духовки.

Готово! Я думаю, що цей рецепт приготування мавра в сорочці вам сподобається також сильно, як і мені, верби обов'язково його приготуєте! Подавати традиційно радять таку красу зі збитими вершками, або кулькою морозива.


  • Вершкове масло - 80 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Цукор - 80 грам
  • Шоколад - 100 грам
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Борошно - 50 грам
Цей простий рецепт мавра в сорочці доступний каждойхозяюшке, - кекси виходять легкими, ароматними і просто тануть у роті! хоча звичайно ж, якщо ви прихильник класики, - то класичний рецепт мавра в сорочці передбачає використання меленого мигдалю замість борошна, справжню ваніль замість ваніліну, і шоколад обов'язково натуральний темний. Так що дивіться самі, вирішуйте самі.

Отже, як приготувати мавр в сорочці:

1. Поділяємо по окремим мисочка білки і жовтки. Жовтки збиваємо з вершковим маслом, половиною цукру, ваніліном і борошном.

2. Шоколад ламаємо на шматочки, і розтоплюємо на водяній бані.

3. Білки збиваємо в піну разом з цукром, що залишився. Потроху домішуємо збиті білки до шоколаду.

4. Акуратно з'єднуємо все разом - суміш з жовтками і шоколадну суміш.

5. Форми трохи змащуємо маслом, і розливаємо наше тісто для кексів.

6. На деко потрібно трохи налити води, і тільки потім викласти формочки з кексами. Запікати 20-30 хвилин в залежності від якості духовки.

Готово! Я думаю, що цей рецепт приготування мавра в сорочці вам сподобається також сильно, як і мені, верби обов'язково його приготуєте! Подавати традиційно радять таку красу зі збитими вершками, або кулькою морозива.

Схожі рецепти