Ківі в листкової Сорочці
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт десерту з екзотичними фруктами в листковому тісті.
Листкове тісто розкочується в корж товщиною близько полусантіметра і розрізається на 6 однакових прямокутників. Потім ківі повністю очищається від шкірки і кладеться на кожен з прямокутників, виходячи з пропорції: 1 ківі - 1 корж. Все це посипається цукром, а краї тіста з'єднайте над ківі, залишивши невеликий отвір.
Після того, як все зроблено, складіть тісто на деко, змащений маслом, а із залишків тіста зробіть імпровізовані листочки. Виріб змащується збитим яйцем, оформляється «листочками» і відправляється в духовку до стану готовності.
- Тісто листкове - 500 грам
- Ківі - 6 штук
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 2 Ст. Ложки
Після того, як все зроблено, складіть тісто на деко, змащений маслом, а із залишків тіста зробіть імпровізовані листочки. Виріб змащується збитим яйцем, оформляється «листочками» і відправляється в духовку до стану готовності.