Куряча грудка в сорочці з бекону
(покроковий рецепт з фото)
Люблю такі рецепти: коли витрачаєш мінімум зусиль і часу, а в результаті отримуєш чудовий ситне блюдо. Куряча грудка в сорочці з бекону виходить соковитою, з ароматною копченої ноткою.
Рецепт, як приготувати курячу грудку в сорочці з бекону, прекрасний варіант для сімейного або святкової вечері. Подавайте її з улюбленим гарніром і зеленню. Курочка вийде дуже соковитою і ніжною. Приємних клопотів на кухні!
- Куряча грудка - 2 штуки
- Моцарелла - 100 грам
- Бекон копчений - 8 скибочок
- Песто - 4 Ст. Ложки
Підготуйте необхідні продукти. Духовку дозволите на 180 ° С.
Грудки надріжте ножем збоку і розкрийте "метеликом" . На одну половину покладіть 2 ст. L. Песто, sverhu - mocarellu, натерту на дрібній тертці.
Закрийте грудки, оберніть смужками бекону, покладіть у жароміцних форму.
Запікайте в розігрітій духовці протягом 35-40 хвилин.
Смачного!