Рецепт Джем з бекону фото

Джем з бекону
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Цибуля , Бекон
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На полуденок , На сніданок
Солоне
Кількість порцій: 30
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Недосвідчені їдці звикли, що такі консервовані заготовки, як варення, робиться з ягід або фруктів. Тим часом для приготування джему можна використовувати і всім улюблений бекон.

Опис приготування:

Що, це дивовижне поєднання, на перший погляд, непоєднуваних речей. Джем і бекон. А ось і ні. Виявляється, це дуже смачно і пікантно. Цей джем прекрасно підійде до улюбленого багета або в неділю як доповнення до яєчні-брехуха.

  • Бекон - 1 кілограм
  • Цибуля - 4 штуки
  • Часник - 5 зубчиків
  • Коричневий цукор - 100 грам
  • Кава - 1 Ст. Ложка
  • Оцет 6% - 2 Ст. Ложки
джем з бекону - фото крок 1
1. Наріжте бекон шматочками, обсмажте його до золотистого кольору.
джем з бекону - фото крок 2
2. Наріжте цибулю тонкими слайсами.
джем з бекону - фото крок 3
3. Підготуйте часник. Легким натисканням ножа роздушіть кожен зубчик.
джем з бекону - фото крок 4
4. Перекладіть готовий бекон в іншу ємність. Жир збережіть і остудіть в холодильнику.
джем з бекону - фото крок 5
5. Змішайте цибулю і часник, залийте трохи жиром. Готуйте цибулю на середньому вогні до напівпрозорості.
джем з бекону - фото крок 6
6. У чашу насипте цукор і залийте його свіжозвареним розчинною кавою і оцтом.
джем з бекону - фото крок 7
7. Потім кавову суміш залийте в цибулю і варіть хвилини три після кипіння. Пізніше зробіть повільний вогонь і млоїте джем під закритою кришкою.
джем з бекону - фото крок 8
8. Коли цибульний джем стане густим, додайте бекон.
джем з бекону - фото крок 9
9. Занурювальним блендером подрібніть всю суміш.
джем з бекону - фото крок 10
10. Джем з бекону зберігайте в герметичному контейнері в холодильнику.

Схожі рецепти