Рецепт Кіски з бекону фото

Кіски з бекону
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
М'ясо , Субпродукти , Бекон
Вегетаріанське харчування
Фуршет
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 30 хв.

Кіски з бекону - відмінна закуска до пива! Кіски з бекону робляться швидко, виходять дуже смачними Можете подавати їх з вашим улюбленим соусом.

Опис приготування:

Кіски з бекону я готую з розмарином і коричневим цукром. Вони покриваються такий пряної карамеллю, що надає їм дивовижний смак! Інших приправ до них я не пробував, задоволений розмарином. Але якщо ви захочете, спробуйте з чим-небудь іншим і розкажіть про ваші враження Представляю вам рецепт кісок з бекону з фотографіями.

  • Шматочки бекону - 8-10 штук (наріжте бекон товстими шматочками, бажано довгими.)
  • Сушені або свіжий розмарин - 1 Ст. Ложка (якщо свіжий, 2-3 гілочки.)
  • Коричневий цукор - 0, 5 склянки
кіски з бекону - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
кіски з бекону - фото крок 2
Змішайте коричневий цукор і рубаний (або сушений) розмарин. Обваляйте в суміші скибочки бекону з обох сторін.
кіски з бекону - фото крок 3
Скрутіть з скибочок бекону косички і викладіть на решітку або деко. Але краще грати:) Випікайте в розігрітій на 200 градусів духовці 20-25 хвилин.
кіски з бекону - фото крок 4
Ваші косички з бекону готові! :)

Схожі рецепти