Кіски з бекону
(покроковий рецепт з фото)
Кіски з бекону - відмінна закуска до пива! Кіски з бекону робляться швидко, виходять дуже смачними Можете подавати їх з вашим улюбленим соусом.
Кіски з бекону я готую з розмарином і коричневим цукром. Вони покриваються такий пряної карамеллю, що надає їм дивовижний смак! Інших приправ до них я не пробував, задоволений розмарином. Але якщо ви захочете, спробуйте з чим-небудь іншим і розкажіть про ваші враження Представляю вам рецепт кісок з бекону з фотографіями.
- Шматочки бекону - 8-10 штук (наріжте бекон товстими шматочками, бажано довгими.)
- Сушені або свіжий розмарин - 1 Ст. Ложка (якщо свіжий, 2-3 гілочки.)
- Коричневий цукор - 0, 5 склянки
Підготуйте всі інгредієнти.
Змішайте коричневий цукор і рубаний (або сушений) розмарин. Обваляйте в суміші скибочки бекону з обох сторін.
Скрутіть з скибочок бекону косички і викладіть на решітку або деко. Але краще грати:) Випікайте в розігрітій на 200 градусів духовці 20-25 хвилин.
Ваші косички з бекону готові! :)