Рецепт Джем з лука і бекону фото

Джем з лука і бекону
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Субпродукти , Бекон
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Соуси
Кількість порцій: 36
Час приготування: 1 г. 40 хв.

Рецепт приготування джему з смаженого бекону, лука, яблучного сидру і чебрецю.

Опис приготування:

Цей незвичайний джем ідеально поєднується з скибочкою багета, сиром Брі і тонко нарізаними залишками біфштекса. Його також добре додавати в смажену картоплю. Приготування цього джему займає деякий час, але ваше терпіння буде щедро винагороджена його приголомшливим смаком.

  • Бекону - 4 скибочки
  • Жовтої цибулі - 1, 8 кілограма
  • Солі - 1 Ст. Ложка
  • Гілочок чебрецю - 10 штук
  • Чорного перцю - 2 чайних ложки
джем з лука і бекону - фото крок 1
1. Нагріти велику сковороду на сильному вогні. Додати в сковороду смужки бекону і смажити до коричневого кольору. Викласти бекон на тарілку, залишивши розтоплений жир в сковороді.
джем з лука і бекону - фото крок 2
2. Додати нарізану кільцями цибулю і сіль в сковороду. Зменшити вогонь до середнього, накрити сковорідку кришкою і смажити, поки цибуля не стане м'яким, близько 15 хвилин.
джем з лука і бекону - фото крок 3
3. Нарізати бекон на шматочки і додати його і решту складових в каструлю. Готувати без кришки близько 1 годину, поки вся рідина практично повністю не випарується, час від часу помішуючи.
джем з лука і бекону - фото крок 4
4. Зменшити вогонь до слабкого і готувати близько 10 хвилин до тих пір, поки цибуля не стане світло-коричневого кольору, помішуючи. Якщо цибуля виглядає занадто сухим, додати воду, по 1/4 склянки за раз. Зняти джем з вогню і дати охолонути.

Схожі рецепти